Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Feljön rám ez a kis kicsúszás...

Feljön rám ez a kis kicsúszás vagy egy nap nem számít?

Figyelt kérdés
Napi 600 kalóriát eszek, de mamámnál mindig elszalad velem a ló. Kínálja folíton a csokit meg a sütit. Sikerült is engednem neki egy idő után. Megettem majd 10 dkg pogácsát, pár darab egyéb fornettit, egy fél tábla mogyorós csokit és 6 bon bont. xd tudom ...tudom de amint megéreztem a csoki ízét már nem tudtam nemet mondani a következőre. Így utólag már bánom. Viszont ma nem ettem sok kalóriát ezeken kívül. Egy negyed szelet kenyér és egy tányér leves. + ez. Hány kalória is ez úgy naggyából? Mm az édesség része?

2013. szept. 10. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez van, ha koplalsz...
2013. szept. 10. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Pogácsa darabja kb 210 kcal, összesen 2100, a csoki kb 600...
2013. szept. 10. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már pogácsa darbja 210 kcl? xD 10 dkg 300 felett van kicsivel. Bár ez is ijesztő azért. Szóval igen...ömm túl lőttem a célon, ezért ma nem is ettem többet xd
2013. szept. 10. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát pont ezért nem szabad koplalni, mert amit csinálsz az az. Ha nem koplalnál, akkor nem is igényeltél volna ennyi vackot.

Én pl 1200 kcal körül eszek, és ha valamiért megenném eszeket, bár teljességgel kizárt, mert nincsenek ilyen falási rohamaim 2 hónap után sem (több rendezvény volt azóta és max 1 szelet süti volt, ami lement ezeken, és nem éreztem késztetést többre, pedig nagyon édesszájú voltam világ életemben), akkor én max aznap nem fogynék, de nem híznék tőle. DE a te szervezeted most amit tud beraktároz, mert örül, hogy végre kapott valamit, bármilyen sz*r is az...

Jobban jársz felhagysz ezzel, mert hosszútávon nem hozza meg az eredményét, és ezt tapasztalatból mondom! Kezd el normálisan enni, legalább 1000-1200 kcal között.

Egyébként pedig :

10 dkg pogácsa 450 kcal

többi fornetti legyen még 200 kcal, de szerintem több (sajna rengeteg van benne)

fél tábla mogyis csoki 270 kcal

bonbon kb 40 kcal darabja, 240 kcal

Úgyhogy kb 1200 kcal volt az édesség.

2013. szept. 11. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
fornettinek majdnem a darabja 10 dkg... szoval 1 db kb 250kcal
2013. szept. 11. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Fornetti darabja 10 dkg? Azt meg hogy? Nekem mindig 4-5 darabot adnak 10 dkg-ra :D
2013. szept. 11. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a nagy darabokra gondolt, amik akkorák, mint egy péksütemény...
2013. szept. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!