Feljön rám ez a kis kicsúszás vagy egy nap nem számít?
Hát pont ezért nem szabad koplalni, mert amit csinálsz az az. Ha nem koplalnál, akkor nem is igényeltél volna ennyi vackot.
Én pl 1200 kcal körül eszek, és ha valamiért megenném eszeket, bár teljességgel kizárt, mert nincsenek ilyen falási rohamaim 2 hónap után sem (több rendezvény volt azóta és max 1 szelet süti volt, ami lement ezeken, és nem éreztem késztetést többre, pedig nagyon édesszájú voltam világ életemben), akkor én max aznap nem fogynék, de nem híznék tőle. DE a te szervezeted most amit tud beraktároz, mert örül, hogy végre kapott valamit, bármilyen sz*r is az...
Jobban jársz felhagysz ezzel, mert hosszútávon nem hozza meg az eredményét, és ezt tapasztalatból mondom! Kezd el normálisan enni, legalább 1000-1200 kcal között.
Egyébként pedig :
10 dkg pogácsa 450 kcal
többi fornetti legyen még 200 kcal, de szerintem több (sajna rengeteg van benne)
fél tábla mogyis csoki 270 kcal
bonbon kb 40 kcal darabja, 240 kcal
Úgyhogy kb 1200 kcal volt az édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!