Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki SMS-t vagy várjam meg míg feljön? 17/f
Szerdán összeismerkedtem egy csajjal instagramon, egy órányira lakik tőlem, de ez most nem lényeges.
Szerdán mondta adjam meg a számom és dumáljunk viberen, éjfélig el is voltunk aztán elnyomott mindkettőnket az alvás. Kérdezte van e barátnőm és hogy akarok-e. Belájkolta utána mind a 84 képem instan, meg chateltunk, de tegnap is csak (csütörtökön) reggel chateltunk egy órát aztan megígérte hogy este beszélünk mikor hazajövök. Este azt írta hogy nem tud beszélni mert faj a feje de azert felhívott egy két percet beszéltünk, küldött magáról egy friss képet, utána írtam is neki valamit, (a Viber szerint) elolvasta, de nem írt. Reggel írtam neki hogy ki van a buksijával, de még annyit sem jelzett s Viber hogy elolvasta volna csak hogy kézbesítve.
Most értem haza, se facebookon, se viberen nem elérhető.
Írjak neki SMS-t hogy mikor lesz fent vagy várjak akár holnapig míg online lesz? azt nem tudnék... :(
Ne legyél túl tapadós.Azt nem nagyon szokták szeretni.
Lehet,hogy nem ér rá valamiért..
Szerintem még várj egy kicsit:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!