Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjam, hogy megváltozzon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjam, hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés

Idestova 3 éve vagyunk együtt a barátommal... eddig négyszer csalt meg különböző lányokkal, volt, hogy egy éjszaka többel is smárolt, meg elég... erotikusan táncolt velük. Állandóan hazudik nekem, és nem csak erről, hanem mindenben (ezeket is próbálta eltitkolni előlem, csak sikerült lebuktatnom.)Már bízni se tudok benne, iszonyú sokat sírtam miatta.

De ugyanakkor van, amikor kifejezi hogy tényleg szeret engem, meg kiszolgál, ápolgat, virágot hoz, stb. És ezt általában azután, miután egy nagy lelki mélypont után sírva megemlítem neki a szakítást, mert én már ezt nem bírom tovább. Ilyenkor jön az, hogy ő megváltozik, csak adjak időt neki, meg nem bírná ki nélkülem, de ahogy elmúlik a "veszély", kezdi elölről...

Most mit tegyek ilyen helyzetben? :( Megéri várni rá, vagy tényleg hagyjam a francba? 20/L

2013. aug. 15. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
hagyd
2013. aug. 15. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyi én már az első után kidobtam volna a p_cs_ba. Tudod kinek kéne egy ilyen sz_rházi. És szerinted miért a nagy lelki mélypont után próbál kielégíteni? Azért fel hogy kidobják. Megváltozni sosem fog, hisz a vér nem válik vízzé.
2013. aug. 15. 18:22
 3/7 anonim válasza:
biztos, hogy nem fog megváltozni, max akkor, ha kidobod és ráeszmél, hogy mit veszített.ráadásul az ilyen "férfiak" miatt ne sírj!nem érdemlik meg! ;)
2013. aug. 15. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha az én pasim lenne,már az első alkalom után kidobtam volna és kapott volna mellé egy tökön rúgást is..

Te is jobba érdemelsz és hidd el nem fog megváltozni:(

Valószínűleg azokat a lányokat is ezzel az ál kedvességgel vitte ágyba de te legyél okosabb mint ők és ne higgy neki.

16/l

2013. aug. 15. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egyszer csal meg az az ő hibája, ha többször, az már a tiéd, mert hagyod. a te döntésed, hogy így képes vagy-e őt elfogadni, mert változni azt NEM fog, és így tönkretesz téged... ha szereted magad, akkor otthagyod. MEg amúgy is, ha szeret, majd utánad megy, ha nem, akkor nem is szeretett soha. Csak rajtad múlik, hogy hagyod-e, hogy tovább csináljon hülyét belőled... Ez nem szerelem az ő oldaláról!!20/L
2013. aug. 15. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igy szokás ez:

Lány összejön a fiúval és bízik benne hogy megváltozik de úgysem fog

A fiú összejön a lánnyal és bízik benne hogy nem változik meg de úgyis megfog

2013. aug. 15. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a pi...csába.
2013. aug. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!