Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam, hogy megváltozzon?
Idestova 3 éve vagyunk együtt a barátommal... eddig négyszer csalt meg különböző lányokkal, volt, hogy egy éjszaka többel is smárolt, meg elég... erotikusan táncolt velük. Állandóan hazudik nekem, és nem csak erről, hanem mindenben (ezeket is próbálta eltitkolni előlem, csak sikerült lebuktatnom.)Már bízni se tudok benne, iszonyú sokat sírtam miatta.
De ugyanakkor van, amikor kifejezi hogy tényleg szeret engem, meg kiszolgál, ápolgat, virágot hoz, stb. És ezt általában azután, miután egy nagy lelki mélypont után sírva megemlítem neki a szakítást, mert én már ezt nem bírom tovább. Ilyenkor jön az, hogy ő megváltozik, csak adjak időt neki, meg nem bírná ki nélkülem, de ahogy elmúlik a "veszély", kezdi elölről...
Most mit tegyek ilyen helyzetben? :( Megéri várni rá, vagy tényleg hagyjam a francba? 20/L
Ha az én pasim lenne,már az első alkalom után kidobtam volna és kapott volna mellé egy tökön rúgást is..
Te is jobba érdemelsz és hidd el nem fog megváltozni:(
Valószínűleg azokat a lányokat is ezzel az ál kedvességgel vitte ágyba de te legyél okosabb mint ők és ne higgy neki.
16/l
Igy szokás ez:
Lány összejön a fiúval és bízik benne hogy megváltozik de úgysem fog
A fiú összejön a lánnyal és bízik benne hogy nem változik meg de úgyis megfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!