Súlytartás, de hogyan? (Lent várom a válaszokat, köszönöm)
Szóval nemrég fogytam 6 kilót. Ennyit akartam fogyni. (15 éves vagyok, 1,6 méter és 48 kg) Már nem szeretnék fogyni, esetleg egy-két kilót, mivel egy ici-pici pocakom maradt és ez zavar, plusz azért szeretnék izmosodni utána minimálisan, hogy jó alakom legyen. De pl: ma ettem egy bio sütit meg 3 kocka tejcsokit is, (persze a többi étkezésre odafigyeltem), és lelkiismeret-furdalásom van, mert tudom, hogy nem jó. Miket ehetek, ha nem célom a fogyás, de formálódni akarok? Annyira durván nem akarok mindent megvonni magamtól, mert szerintem még fiatal vagyok és nem biztos, hogy kibírom, de például a cukros üdítőket 100%-ban tudom mellőzni, nem hiányoznak. Tudom azt is, hogy 1000 ilyen kérdés van, de csak nem találom a választ, amit keresek. És mik azok, amiket ne egyek illetve egyek, ha szeretnék izmos hasat? Tudom előbb az összes zsírt el kell tüntetni, de utána? És gondolom máshol is izmosodok majd, de főleg hasra akarok, én szépnek tartom, ha egy lánynak minimálisan kockás a hasa. Itt egy kép az elképzelésemről: [link] :)
Minden segítő választ nagyon köszönök, menni fog a zöld kéz :) Elnézést, ha olyat írtam ami valakinek ellenkezik a szemléletével, de elég nehéz, mikor iskolában is körülvesznek mindenféle csokival ilyenekkel, persze 99%-ban megállom, de ma nem sikerült. És iskolába mit vigyek, ami nem szendvics? Általában mindig azt viszek mert könnyen elfér. Egyébként szoktam Youtuberól csinálni edzéseket (Calorie Burn Boot Camp, CafeMom 30 min Cardio, 30 day shred egyebek) és szoba biciklizni napi 15-20 percet. Vélemény, tanács?
Inkább olyan 2000 kcal körül!
De még ha nem sportolnál, hanem egész nap csak az ágyat nyomnád, akkor is kellene 1500 kcal körül.
Miért? Mert fejlődésben lévő 15 éves kamasz vagy, nem pedig felnőtt nő.
Mit?
Továbbra is egészséges ételeket. Sok fehérjét, sok zöldséget, csak nagyobb mennyiségben.
Igen, "bűnözhetsz" is (csoki... egyéb), ha mértékletesen teszed és többségében jól táplálkozol mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!