Mit tegyek ha fogyás után súlyt szeretnék tartani?
Először is gratulálni szeretnék.
Másodszor nem kell lemondanod semmiről, főleg ne a vacsoráról...reggeliig hány óra is telik el? Hülyeség, ha vki a vacsora kihagyásával próbál meg egy kis kcal-tól megszabadulni! Ehetsz szar, tápanyag-szegény kajákat is (igen, finomak), bár reggelre én vmi fehérjedúsabb kaját ajánlanék.
Nem kell félned a kajától! Napi 2500 kcal körül simán ehetsz (ami 3 nagyobb étkezés kb., én sem szeretek keveset enni, pláne nem 8x nekiállni annak az egy szendvicsnek :D) + még egy kis nasi is mehet (pl. keksz, süti, ilyesmi a nap folyamán), pláne, hogy egész jól mozogsz...
Én napi 4000 kcal eszek általában, heti 6x1óra (keményebb edzéssel) és már egy jó ideje a súlyomat tartva formálódom. Ez genetika kérdése, próbálgass...lehet, hogy 2500 kcal mellett fogyni fogsz, lehet hízni, ehhez képest változtasd a kaja mennyiségét!
Befejezésképpen: ha 1x-1x többet eszel, nem kell kétségbe esni, EGÉSZSÉGEDRE VÁLJÉK!...akkor fogsz elhízni, hogy ha minden nap túlzabálod magad!
A paleóval tudsz stagnálni. Ahogy elértem az ideális súlyom, stagnálok. (Harmadik hónapja)
Életmódot váltottam, ez nem diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!