Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha fogyás után...

Mit tegyek ha fogyás után súlyt szeretnék tartani?

Figyelt kérdés
63 kilóról lefogytam 54 kilóra, 162 cm vagyok és 21 éves. Elértem a célom, alig vártam, hogy ide érjek. Az a baj csupán, hogy ha megint visszatérek az eredeti étrendemhez, vissza fog jönni minden amit kemény munkával leküzdöttem. Diétázni nem akarok többet, és nem megengedni magamnak néha egy kis fagyit vagy csokit, mert nagyon szeretem az édességeket. A "sokszor egyél piciket" sem jön be nekem, mert csak egész nap éhes maradok, viszont soha nem lakom jól. Ellenben a vacsoráról le tudok mondani. Azt gondoltam, hogy reggelire ehetek bármit. Ebédre húst zöldséggel, de jó lenne ha az sem lenne néha baj, ha tésztát is ehetnék, vagy más köretet egyszer egyszer és a vacsorát kihagynám. Délután még 5-6 ig bezárólag egy kis dinnyét illetve kávét fogyasztanék, és ha nagyon megéhezem sem vacsizni, hanem puffasztott búzát enni. Sokat sportolok is mellé természetesen, heti 5-6 futás/kocogás (30 perc alatt 5km), heti 2 alkalommal balett edzés és heti 3-4 alkalommal lovaglás) A reggeli édesről(kakaós csiga, csokis műzli) nagyon nem szeretnék lemondani és ha le KELL az nálam a diéta maga, nem a súlytartás. A lényeg csak az, hogy nem akarok különösebben odafigyelni rá mit eszem, jól akarok lakni (és nem csak piciket enni), és nem visszahízni. Lehetséges ez ha csak annyi a változtatás, hogy kihagyom a vacsorát? Ha nem,akkor mi lenne a megoldás?

2013. aug. 22. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szálkásitó étrend.
2013. aug. 22. 23:06
 2/3 TwiceAsNice ***** válasza:
100%

Először is gratulálni szeretnék.

Másodszor nem kell lemondanod semmiről, főleg ne a vacsoráról...reggeliig hány óra is telik el? Hülyeség, ha vki a vacsora kihagyásával próbál meg egy kis kcal-tól megszabadulni! Ehetsz szar, tápanyag-szegény kajákat is (igen, finomak), bár reggelre én vmi fehérjedúsabb kaját ajánlanék.

Nem kell félned a kajától! Napi 2500 kcal körül simán ehetsz (ami 3 nagyobb étkezés kb., én sem szeretek keveset enni, pláne nem 8x nekiállni annak az egy szendvicsnek :D) + még egy kis nasi is mehet (pl. keksz, süti, ilyesmi a nap folyamán), pláne, hogy egész jól mozogsz...

Én napi 4000 kcal eszek általában, heti 6x1óra (keményebb edzéssel) és már egy jó ideje a súlyomat tartva formálódom. Ez genetika kérdése, próbálgass...lehet, hogy 2500 kcal mellett fogyni fogsz, lehet hízni, ehhez képest változtasd a kaja mennyiségét!

Befejezésképpen: ha 1x-1x többet eszel, nem kell kétségbe esni, EGÉSZSÉGEDRE VÁLJÉK!...akkor fogsz elhízni, hogy ha minden nap túlzabálod magad!

2013. aug. 23. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:

A paleóval tudsz stagnálni. Ahogy elértem az ideális súlyom, stagnálok. (Harmadik hónapja)

Életmódot váltottam, ez nem diéta.

2013. aug. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!