Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartás elkezdése?

Súlytartás elkezdése?

Figyelt kérdés
Eddig 1200 kcal-t ettem egy nap de most már nem szeretnék többet fogyni. Kiszámoltam hogy akkor 1700-800 kcal-t ehetek. De hogyha most elkezdek többet enni nem fogok hízni??? Vagy fokozatosan szoktassam hozzá a szervezetem a több táplálékhoz??? 16l 168/60
2013. aug. 3. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
nem fogsz elhízni ameddig nem eszel szemét kajákat és 2000 alatt táplálkozol.
2013. aug. 3. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem fokozatosan kezdjed, mert 1200 kcal azért kevés... Én az 1500-at se tudtam pontosan tartani, szóval szép.:))

Énis most kezdenék bele a súlytartásba, de bevallom, én félek.:D

Talán emelj rajta egy kicsit, egyél úgy egy darabig, aztán ha működik, még egy kicsit.Ne egyből 500 kalóriát.

A sportot ne hagyd abba. (gondolom mozogtál)

2013. aug. 3. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze! Továbbra is mozognék,ahányszor csak tudni fogok a héten (azert a suli kicsit nehezebbe fogja majd tenni :D ) és egészségesen is táplálkoznék. Köszönöm a válaszokat!!! :)
2013. aug. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!