Komolyan sokat ennék? Miért mondja ezt anya hogy "már megint eszel? Dagadt leszel" többi lent.
Figyelt kérdés
ma ettem: fél korpáskiflit 1 uborka 1 paradicsom fél paprika ebédre féltányér lecsót majd ezután most eszek 1 almát és 1 narancsot (ezeknél mondta)
átszámoltam és max 600 kalóriára jött ki.. szerintetek? félek hogy visszahízok.. főleg mikor azt mondja :/
2013. júl. 24. 16:43
1/8 A kérdező kommentje:
ja és anya ma evett 2 nagy magvas zsömlét zsíros sajttal vajjal sonkával 1 kefír 1 tölcséres jégkrém gombás-húsos-lecsós tészta (nagy tányérral).. ezért nem értem hogy miért ennék sokat.. :( már az almát meg a narancsot se merem megenni..
2013. júl. 24. 16:48
3/8 A kérdező kommentje:
ott számoltam ki.. csak nem értem hogy miért mondja ezeket..
2013. júl. 24. 16:55
4/8 anonim válasza:
Dehogy sok, az meg éppen jó, hogy délután gyümölcsöt eszel, mert arra szükség van.
5/8 anonim válasza:
Kérdezz már rá hogy tudja-e hogy hogy lesznek anorexiások a kamasz lányok?
6/8 anonim válasza:
Biztos sokszor látott a konyhában. :D
Mármint én sem eszem sokat, de elég sokszor kijárkálok a konyhába valamiért (tejért a szendvicshez, magvakért, gyümiért).
7/8 anonim válasza:
600 kalória nem sok, egyébként nem mindegy miből eszi az ember, azért linkeltem a kalóriabázist mert ha beregisztrálsz beállitod a súlyod, nemed,,korod kiirja kb mennyi kell.
8/8 anonim válasza:
Nehogy figyelj arra amit mondd! Tudod hogy nem igaz.... Ne vedd magadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!