Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen diétával értetek el...

Ti milyen diétával értetek el gyors sikert?

Figyelt kérdés

Olyan kipobalt dieta erdekel, amit nem nehez betartani, nagyon hatasos es gyors. Mielott valaki megszolna mozogni is fogok mellette. Viszont ez is erdekelne, egy jo kis fogyaszto tornavideo youtube-rol, ami inkabb kimondottan comb, fenek es has fogyasztasra van.Lecci linkeljetek egy jo videot is.

!!!!Csak olyanok irjanak akik hasonlo cipoben jarnak, van paktikajuk elle es vannak eredmenyeik. Koszonom

L/22

2013. szept. 9. 09:11
 1/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Paleolit táplálkozás. 22 kiló fogyás 8 hónap alatt. Mai napig így eszem és nem is valószínű hogy fogok rajta változtatni amíg élek.

Gyors siker? Sok mindennel próbálkoztam régebben, de a gyors sikernek sosem volt tartós eredménye, legalábbis számomra. 24F

2013. szept. 9. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

En az etkezesemen semmit sem valtoztattam csak kevesebb mennyisegeket kezdtem el enni. 2 honap alatt 7 kilo. Azota is igy eszem mert mar egesz jol megszoktam.

Megeszem este a pizzat is ha eppen az van de nem vagok be egy normal meretu pizzat egyedul hanem mondjuk csak 2 szeletet. Tegnap vacsira csirkes kebab volt. Ettem egy marek csirkehusit firss kaposztaval, paradicsommal, hagymaval es ettem melle 5 db. sultkrumplit. Nem ugy mint regen, hogy bevagtam egy hatalmas tanyerral. Igy nem kell semmit megvonnom magamtol vagy kulon fozzek stb. En sajnos nem birom az ilyen ezt nem lehet enni meg azt nem lehet enni dietakat. Szerintem az arany kozeput a helyes. En kondiba jarok hetente 3-4-szer. Futogep meg combra es fenekre hasznallom az ottani gepet + hasizom.

2013. szept. 9. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmit sem változtattam, csak kevesebbet ettem, és többet mozogtam (úszás) - fél év alatt 15 kiló.
2013. szept. 9. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Igaz én kilóban nem fogytam és számomra nem is az a lényeg de látom magamon és mások is,hogy fogytam. Kiiktattam a cukrot(ezt már 3 hónapja),nem eszem tésztát,kenyérféléket és tejtermékeket. Nálam a tejtermékek tettek be úgy gondolom... ha nem hagyom el őket,akkor nem is fogok fogyni.
2013. szept. 9. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a tapasztalatokat!!! Ki fogom probalni a praktikakat. :) Koszi meg 1x :)
2013. szept. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!