Hát én örülnék neki a legjobban, ha igaz lenne, de ezen az oldalon akik hozzáértőnek tűnnek, azok azt mondják, hogy a tej pontosan hátráltatja a fogyást, mert a szervezet nem tudja normálisan megemészteni, lehet más miatt is, már nem emlékszem.
De én nagyon szeretem a tejet, úgyhogy a napi kb 4 dl nekem diéta mellett is lecsúszik, ilyen-olyan formában, mert egyszerűen nem bírok meglenni nélküle, és a heti 1 kg fogyás simán megvan így is, úgy, hogy figyelek a kalóriadeficitre, és makrotápanyagok arányára, mozgás mellett természetesen.
De az biztos, hogy izmosodni és fogyni egyszerre nem lehet, mivel más feltételeket követel :)
Miért nem lehet felfogni, hogy a tej, mindenféle tej, a fejlődésben lévő, illetve a fejlődésnek igencsak elején járó emlősök szükséglete.
Meg kell figyelni a természetet, nem hülye cikkeket olvasgatni.
Csinálok egy csilivili blogot és közzéteszek egy cikket benne, amelyben egy nagyfokú tudományos képzettséggel rendelkező, rendkívül megbízható orvos, egy senkisem hallott róla kutatás során kiderítette, hogy az a kontrollcsoport, amelyik naponta, két dekagramm állati székletet fogyasztott, jobban teljesített az xy teszten, és a szervezuetükben a húdejó enzim magasabb értéket mutatott. És még lesz aki el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!