Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam a fogyókú...

Hogy vegyem rá magam a fogyókúrára?

Figyelt kérdés

171 cm vagyok, 70 kg körülbelül (arányosan), 10 éve sportolok, de zavar, hogy van rajtam háj. Egyszerűen nem bírom magam rávenni, hogy visszavegyek a kajából, mert kívánom, és tudom hogyha nem ennék egy este mondjuk, akkor következőleg duplán zabálnék. :D :S

Valami jó módszer???

Amúgy szerintem nem néznék ki rosszul, csak egy 10-est kellene ledobnom. :D

2009. nov. 1. 17:39
 1/6 anonim válasza:

Az egyik ismerősöm úgy adott le elég sokat magáról, hogy reggel normálisan megreggelizett,hogy legyen engergiája

, mert fodrász, délben elment ebédelni és 2 óra után nem evett.Ha kezdett éhes lenni ásványvizet, vagy vizet ivott.

Nagyon csinos lett. De nem vagyunk egyformák, kinek mi válik be !

Sok sikert =)

2009. nov. 1. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok vele, egyszerűen ennem kell este, mert fáj a gyomrom, ha nem eszem. A 90 napos diéta állítólag hasznos, én egy hétig bírtam, de 2 kg-ot fogytam tőle. Azóta nem próbáltam.
2009. nov. 1. 17:57
 3/6 anonim válasza:
szia. en is probalok fogyozni. kb ugyanolyanok lehetunk, en 173 cm vagyok es 73 kg. reggelire a feherlisztet mellozom, csak teljeskiorlesu cuccok. aztan en 5 utan mar nem eszek, de az utolso etkezesem 5kor egy hihetetlenul finom gyumlcs turmix. Fel ananasz, 2 alma, 2 repa. ezt leturmixolom persze mindet hej nelkul, es utana osszeontom a pepet a level, es jo nagy adag lesz. es k...va finom. en is imadok zabalni imadom a kajakat, a nagy adagokat. es en sem nezek ki rosszul meg talan tulsulyosnak sem. de arra gondoltam milyen boldog lennek ha ujra oly vekony lennek mint fel eve. es engem ez osztonoz. de en ezert teszek is estenken 40 percet szobabicozok. minden este. szal csak ezert vettem egy szobabicot meg egy turmixgepet. Csak egyszer kell megvenni de mar erzem a valtozast!!! SOK SIKERT
2009. nov. 1. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Mostmár csak megkéne fogadni... :D
2009. nov. 1. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Tettem egy tükröt a szekrényajtóra a hálószobámba, amiben nem csak vállig látom magam. Mindig szörnyülködök ha belepillantok. Nagyon pozitívan befolyásolja a fogyókúrához való hozzáállásomat.

Vettem egy gyönyörű ruhát, aminek a derékbősége 10 cm-rel kevesebb az enyémnél. Hetente többször előveszem és ábrándozok, hogy milyen jó lesz ha tavasszal majd rám jön.

2009. nov. 6. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam már hasonló cipőben, bár nagyobb súlyfelesleggel. Ha még így is bezsebel az ember pár elismerő pillantást, nagyon nehéz este nemet mondani a kajára. Azt kell eldöntened, mi a fontosabb számodra: hogy teljesen elégedett legyél magaddal, vagy hogy ehess az evés öröméért is. Ha fogyni akarsz, neked egy nagyon lassú fogyi is megtenné,talán nem is kellene minden jóról lemondanod, lényeg a kitartás, meg a mozgás.
2009. nov. 22. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!