Hogy fogyhatnák le? SOS
16/L
Leszeretnék fogyni, de sehogyan sem megy. Holnaptól suli úgyhogy még nehezebb is lesz:S Soha nem voltam vékony, inkább husis. A hasamról már nagyából lement minden felesleg, csak egy nagyon pici van, de a combom és a fenekem az nagyon zsíros még mindig. Mikor elkezdődött a nyári szünet már az előtt is minden nap futottam max. fél órát, mellette diétáztam. Leszoktam a chipsről, csokiról, cukrokról és a cukros ücsikről. Helyette párolt zöldséget, kefírt, natúr joghurtot, leveseket és gyümölcsöket ettem, ja és persze csirke húst is ettem. Na szóval a nyár minden napján futottam és semmi eredménye sem lett, még 1 cm se fogytam a combomról, a fenekem ugyanolyan nagy és undorító maradt:( pedig úgy terveztem, hogy a nyár végére lefogyok és mindenki dicsérni fog, hogy lefogytam:D Miért nem ment le? Tudom hogy nincs helyi zsírégetés, de akkor is már mennie kellett volna le a combomról és a fenekemről is.
52kg vagyok, sokak szerint ez jó de nem vagyok formás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!