Úristennn bezabáltam 4 nagy fürt szőlőt, mit tegyek? mennyit hízhatok?
Szédültem, ájulás érzet kerülgetett, itthon volt fánk és palacsinta, mondtam, hogy nem kérek, de nagyon rosszul voltam az éhségtől. Kimentem a kertbe és megettem 4 nagy fürt fehér szőlőt. A szőlő hízlal és rossz gyümölcs, nem szabad enni de én mégis megettem.
166/52
Emiatt 2kilòt fogsz hízni. Fùj!
Ne szaporodj te se!!
Mázlista. Nekünk még nincs szőlőnk. Kénytelen vagyok körtét és szilvát enni... :D De már tervezzük a szőlőlugast :)
Gyümölcsszezon van, teljesen normális szőlőt enni. 4 fürt kissé megdobná a szénhidrátbevitelemet (alapvetően szeretem, ha 80g alatt van, amíg nem fogyok le. szinte sose jön össze :P), de ezzel együtt tudnék élni ;)
Miért lenne rossz gyümölcs? :O
Ez most elmegy, ha mellette normálisan eszel. Nem volt húsod, zöldséged?
A szőlő legalább természetes, jó választás volt a helyzetedet tekintve. A szőlő egy kompromisszumos és helyénvaló választás volt, nem tehettél volna jobbat, és bajod sem lesz belőle. De például ha most amiatt izgulsz, az sajnos többet árthat mint a gyümölcscukor, szőlőcukor. Ennyit kezel a szervezeted, nem eszed gyakran.
Szerintem nyugodj meg, lazíts és szerezz alkalmasabb ételeket ha tudsz.
Köszönöm, kicsit megnyugodtam, elkapott a hév.
Nem kamu, tényleg megettem sajnos. Olyan mintha kb 1 pohár cukrot ettem volna, ez a tudat kikészített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!