Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bezabáltam, de ennék még,...

Bezabáltam, de ennék még, rosszul is vagyok sose leszek normális?

Figyelt kérdés
Fogynom kéne pár kg-ot de borzasztó talán a hozzáállásom a lelkem most is éhezik pedig rosszullétig ettem magam:( 1-2 tába csokit megennék úgy,hogy testileg nem is kívánom egyik nap semmit sem eszek másnap felzabálok mindent. A tervem az volt,hogy tényleg csak éhesen eszek és nem kányszerből. Legyek kitartó vagy adjam fel?
2013. jún. 18. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egyik nap alig eszel valamit nem csoda ha másnap bezabálsz. Egyél minden nap ugyanannyit. és ne csokit. normális ételt(hús, zöldség, tojás, túró) de azért ehetsz mást is csak mértékkel. és ne add fel. Egyébként hány kg vagy most?
2013. jún. 18. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
156cm/ ma 57.8at mértem régen sokkal dagadtabb voltam kb 65kg 2éve.. ahogy változik a hozzáállásom a normális felé annál jobb..sajna úgy érzem ha megeszek két szendvicset vagy egy kanálll több ételt akkor már mind1 és feleszek mindent,depressziós leszek és fűt a sok kaja ebbe a k*rva melegbe de rossz:( el akarom éreni,hogy ne az étel járjon egésznap az eszembe...
2013. jún. 18. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ismerem az érzést, mikor mindig azon jár az eszed.Mit csinálsz? dolgozol, suli? Kösd le magad akkor nem azon fog járni az agyad állandóan.

És légy kitartó! Én 10 kg-ot fogytam 5 hónap alatt és folytatom remélem eredményesen. járjon az a fejedben hogy milyen jó lenne vékonynak lenni(normál testalkatúnak) duci helyett és mennyivel jobban éreznéd magad. Sok sikert!

2013. jún. 18. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
A lefoglalás nem segít, bármit csinálok képes az agyam a kajára gondolni,olyan rémálmaim vannak hogy megeszek mindent:S
2013. jún. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!