Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyó kúrát ajálnatok...

Milyen fogyó kúrát ajálnatok nekem?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon szeretnék lefogyni. Most 87 kiló vagyok (tudom hogy ez rengeteg de légyszives ne csúfoljatok ki miatta) és szeretnék úgy 45-47 kilót lefogyni. Ez mennyi idő alatt lenne lefogynom egy bizonyos diétával? Sportolni sportolok pl.teniszezek és szeptembertől gyalog járok suliba ami úgy 1 km. Előre is köszi a válaszokat
2013. aug. 30. 17:00
1 2
 11/20 csizia ***** válasza:

Dehogy beszélem. Viszont ha ilyet dobsz neki, hogy csak zöldséget meg húst pont akkor fog rámenni a kakaóscsigára. Ráadásul mivel a hús finom nagy az esélye, hogy sokat fog belőle enni.zöldségből meg keveset. Mondjuk erősen pénztárcafüggő is.

Lényeg, hogy eléggé fukar voltál az információval. Ha már tanácsot adsz neki akkor add rendesen.

2013. aug. 31. 16:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha most egyetlen tanácsot adhatnék a fiatalkori önmagamnak, akkor az annyi lenne, hogy húst és zöldséget egyek. Ez a világ legjobb tanácsa, csak túl magas szintű ahhoz, hogy fel lehessen fogni, és értékeljétek. Pedig mennyi komoly érv van mögötte.. mire erre rájöttek ..
2013. aug. 31. 17:03
 13/20 csizia ***** válasza:
Semmi bajom a hús zöldség kombinációval azon kívül, hogy egy olyan ember aki szereti a hasát az egész egyszerűen nem bírja ki sokáig. Életmódváltás kell. Nem fogyókúra. Elfogadom ezt az elméletet, biztos az a legegéségesebb de te meg azt fogadd el, hogy nem mindenki bírja ezt ki. Főleg egy 13 éves gyerek nem. Kompromisszum kell. Mindenképpen kell egy KIS kenyér (persze nem fehér) krumpli. Mégpedig azért ha meglát valakit egy gőzölgő pizzát vagy gordon bleaut-t hasábbal akkor ne veszítse el a harcot..
2013. aug. 31. 17:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem fogunk hasonló álláspontra jutni.

Én nem látom a kenyérevés kényszerét, én azt látom hogy gluténos mérgező növény.

Kompromisszumot a rizs és a kukorica, édes burgonya jelent nem a barna kenyér.

Miért? Mert mérgezőnek és a fogyást nehezítő hatásúnak tekintem a glutént. Az elv pedig elv, a fogyózó ne egyen tömény keményítőt, tehát egy kis kenyeret, egy kis rizst se. Ha pedig nincs ezügyeben önálló döntése, akkor keressetek kompromisszumot neki - igazából úgyis bukott ügy az egész élete.

2013. aug. 31. 17:32
 15/20 csizia ***** válasza:
Hát ha nem olvasod el normálisan a hozzászhólásomat akkor valószínűleg tényleg nem fogunk konszenzusra jutni. :) Olvasd már el mit írtam a zárójelbe a kis kenyér után..
2013. aug. 31. 17:39
 16/20 csizia ***** válasza:
Bocs én olvastam el a tiédet. :) A lényeg, hogy én 65 kg ot fogytam le kenyérevés mellett. A nagyapám meg a nagyanyám egész életében kenyeret evett sőt volt olyan hogy csak azt. Nagymamám 98 évesen teljesen képben van nagyapám 87 évesen mindenfajta betegség nélkül elaludt... Isten nyugosztalja. De biztos igazad van mondom azt nem kétlem, hogy mérgező csak ezt a radikális álláspontot kérdőjelezem meg. Azt meg főleg, hogyha nem birod ki dögölj meg. :) A világ kéremszépen színes. Te meg nem biztos de az eddigiek alapján fekete fehérben nézed az adást.
2013. aug. 31. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:

"Viszont ha ilyet dobsz neki, hogy csak zöldséget meg húst pont akkor fog rámenni a kakaóscsigára."

Miért?

"Semmi bajom a hús zöldség kombinációval azon kívül, hogy egy olyan ember aki szereti a hasát az egész egyszerűen nem bírja ki sokáig."

Ez legyen annak a baja,akinek még ennyi önkontrollja sincs. Ez nehogymár akkora valami legyen. Kell tudni parancsolni magadnak.

"A nagyapám meg a nagyanyám egész életében kenyeret evett sőt volt olyan hogy csak azt. Nagymamám 98 évesen teljesen képben van nagyapám 87 évesen mindenfajta betegség nélkül elaludt... Isten nyugosztalja. De biztos igazad van mondom azt nem kétlem, hogy mérgező csak ezt a radikális álláspontot kérdőjelezem meg."

Akkor most hasonlitsd össze az ő életmódjukat a mai emberével. Mellesleg sokkal nagyobb lenne az egészségük,ha rendes kaját ettek volna.

Mi a radikális abban, hogy az ember számára a legoptimálisabb táplálék a hús és a zöldség? Szerintem semmi,ez igy van és kész.

"Azt meg főleg, hogyha nem birod ki dögölj meg."

Ez csak szemléltető túlzás. :D

2013. aug. 31. 18:39
 18/20 csizia ***** válasza:
Leírom még1szer. Nem vonom kétségbe, hogy az az optimális táplálék. Azt vonom kétségbe, hogy aki ezt nem bírja az nem tud lefogyni. Az életet élvezni sem árt. Nem vagyunk egyformák. A mentálhigénia meg még ennél is fontosabb. Hiába eszel te húst meg zöldséget ha mondjuk közbe stresszelsz meg szorongsz. El kell fogadnod, hogy van olyan aki komfortosabban érzi magát ha ehet kenyeret. Sőt van olyan aki a dohányzással vezeti le a stresszt... Csak, hogy egy nagyon durva példát emlitsek, elő lehet készíteni a köveket. :) Az lehet hogy mérgez a kenyér de közben boldogságot is okoz. A teljes hiánya pedig bizonyos embereknél szenvedést okoz. Remélem nem Pesti vagy mert szerintem a szmog amit ott beszivsz az károsabb mint a kenyér. Úgyhogy már költözhetsz is vidékre. Vagy Tajgára ott biztos még jobb a levegő..
2013. aug. 31. 19:09
 19/20 anonim ***** válasza:

A szmog káros, jah. Miért mérgezzük magunkat még ezen kivül is?

Mentálhigiénia ide vagy oda, a biológia nem alkalmazkodik ahhoz,hogy neked most épp mit van kedved enni.

2013. aug. 31. 19:15
 20/20 csizia ***** válasza:
A mentálhigénia és a biológia igen szoros összefüggésbe van. Lényeg az egészség. Igen hosszú a pszichoszamatikus betegségek listája. Hidd el nekem több embert tett már el láb alól a mentálhigénia hiánya mint a kenyér.
2013. aug. 31. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!