Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyó kúrát ajálnatok...

Milyen fogyó kúrát ajálnatok nekem?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon szeretnék lefogyni. Most 87 kiló vagyok (tudom hogy ez rengeteg de légyszives ne csúfoljatok ki miatta) és szeretnék úgy 45-47 kilót lefogyni. Ez mennyi idő alatt lenne lefogynom egy bizonyos diétával? Sportolni sportolok pl.teniszezek és szeptembertől gyalog járok suliba ami úgy 1 km. Előre is köszi a válaszokat
2013. aug. 30. 17:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Fogyókútát nem ajánl senki aki ért hozzá.

Szálkásitó diéta kell neked.

2013. aug. 30. 17:18
 2/20 anonim ***** válasza:

Húsevő vagy, és zöldségevő. Ha ezt figyelembe vennéd, nem lennél 87 kiló. Amíg nem veszed figyelembe, addig sok bajod lesz, az elhízás csak egy szembetűnő.

Egyél HÚST, salátát!

2013. aug. 30. 17:33
 3/20 csizia ***** válasza:
Szerintem nem kéne rossz tanácsokat írni egy 13 éves kislánynak. Ha jól tudom a fel nem használt fehérje zsírrá alakul. Ráadásul ha a vékonybél nem tudja kitermelni az aminiosavakat akkor a vastagbélben gyulladásokat okazhat a sok HÚS.... Már küldtem neki privit.
2013. aug. 30. 21:51
 4/20 anonim ***** válasza:

És miért nem tudja 'kitermelni' az aminosavakat? Mennyi a sok hús? És kin alakult zsírrá a fehérje, aki közben nem evett kenyeret, cukrot, tejet.. ? Tehát kin alapul az az elmélet, hogy a fehérje zsírrá alakul?

Egyedül ketogén étrendben számít, hogy a zsírfogyasztáshoz képest ne legyen magas a fehérjefogyasztás, meg vesebetegeknél.. átlag ember szép, egészséges és erős testhez ehet állatokat. Mégis mi mást enne? Salátát, ez mehet is az állat mellé, mindig ezt írom.

2013. aug. 30. 21:59
 5/20 anonim ***** válasza:

Azért van egy valamire való étkezésben kiszámitva a mennyiség is.

Szerintem meg nem kéne úgy viselkedned,hogy te mindent tudsz.

2013. aug. 30. 21:59
 6/20 csizia ***** válasza:

[link]

Az nem baj ha úgy viselkedik. Csak ne ártson vele egy gyereknek.

2013. aug. 30. 22:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem TaplalkozasHarcmuvesnek irtam, Nyugodtan vedd magadra. :D
2013. aug. 31. 00:47
 8/20 csizia ***** válasza:
Aki itt nem írt mennyiséget az ő volt. Elküldtem neki privibe, benne is van a hozzászólásomba. Ja és szálkásító diétát küldtem neki mint amit te is írtál.
2013. aug. 31. 10:06
 9/20 anonim ***** válasza:

Öhm..

Szerintem csak a szálkásitó diéta mellé állt.

Úgyértem,felesleges azon aggódnod,hogy mennyi húst eszik,hisz ki van számolva neki az ideális mennyiség egy étrendben. :)

2013. aug. 31. 11:34
 10/20 anonim ***** válasza:

Életformafitnesz.hu?

Egyen húst.. ne beszéld le a húsevésről fiktív elvek miatt, mert akkor kakaóscsigát és joghurtot fog enni, hús helyett. Szakértők beszéljék meg hogy kinek mennyi húst kell ennie (úgysem nem lesz soha közös álláspont, mert ez a kérdés már sok száz éves, talán évezredes vitatéma).

Amíg húst eszik, addig nem eszik cukros kajákat, tésztát. Ha majd mindenki husit meg zöldséget eszik, akkor majd tovább finomítjuk az ajánlásokat.. előbb ez legyen meg, szerintem.

2013. aug. 31. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!