Írnátok nekem motivációkat?
Figyelt kérdés
k*baszottul leakarok fogyni mert már elegem van az állandó halogatásból meg minden. magam/pasim miatt/egészségem miatt akarok. :3 4 hónap alatt kb 15-20 kg-t. NA NYOMJÁTOK A KOMIKAT, NAGYON FELVAGYOK MOST PÖRÖGVE, SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK :DDDDDD gyengém: csoki.. :|2013. aug. 29. 18:25
1/5 anonim válasza:
hmmm.. most hogy írtad.. el is nyamnyogok egy jó kis mogyorós csokit. hmm.. utána meg egy csokis bucit. Bár nem tudom melyiket egyem előbb, mert még van 3 kinder penguim is.. azokat sem hagyhatom élve. Be kell falnom őket még 8 előtt.
2/5 anonim válasza:
Zabálj csokit meztelenül tükör előtt.
3/5 anonim válasza:
Remelem nem csak fellangolas volt ez a dieta dolog mert 15-20 kg felesleg nagyon egezsegtelen es nem vicc tema szerintem :) motivaciokent ott van Rubint Reka facebook oldala vagy ha ennel konkretabb kellenk li egy strandra stb ed nezd meg a csinos lanyokat ! Mondd magadnak minden nap hogy meg tudod csinalni !te is lehetsz olyan!!:) az is jo amugy ha a hutore teszel egy fenykepet ahogy majd ki akarsz nezni :) igy mindig mielott kinyitodeg tudod kerdezni magad hogy ez most tenyleg kell-e ! sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
jajdecuki vagy első :dd... köszi a többi komikat, várom még a motivációkat. :3 de am nem hiszem h csak azért fogok strandra járni, ami is már nyár vége van
2013. aug. 29. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!