Koplalással lehet fogyni?
Akár 2-3 napig is bírom kaja nélkül,aztán valaki mindig lebeszél,hogy ne csináljam,úgysem fogyok.Szerintetek?
159 cm és kb. 60 kg vagyok
Nyilván lehet, de nem érdemes. A többiek már írtak erről.
Nem egészséges (1-2 nap távon még nem gond, de azzal nem fogy le az ember :) viszont már simán lehet gyönge és rosszkedvű, attól függ) és ha egyszer lehet normálisabban maximálisan fogyni (úgy értem, hogy annyit, zsírból, amennyinél gyorsabban már szinte lehetetlen, mert a folyamatoknak megvan a maguk sebessége. ha pl. egész nap edzel, akkor se megy le 1 kiló zsír, mert nem tud :D előbb esel össze, ha elfogy az energia. a sima nem evéssel pedig kisebb lesz a kalóriadeficit, mint inkább sok edzéssel, viszont még a szükséges tápanyagokat se viszed be, a test izmot bont a zsír mellett, mert szüksége van fehérjére...), akkor minek koplalni, az összes veszélyével?
Lehet, de aki sz.arul él, sz.arul is fog kinézni.
Csináld, nekem van jó nőm, mindegy Te hogyan nézel ki.
Lehet persze, 15 évesen én is fogytam 30kgt koplalva. de úgysem bírod megtartani, ahogy én sem tudtam, mert előbb utóbb eleged lesz az éhezésből, és akkor aztán a sokszorosát hízod vissza. Hidd el, a tartósság legalább olyan fontos, mint az egészséged megőrzéséért való lefogyás.
havi 4 -5 kiló fogyás az egészséges. később , ha kevés lesz a felesleged havi 2 kiló.
Hosszú távra, életmódra kell törekedni..
Saját káromon tanultam meg ezt .én nemrég váltottam, és ez tetszik nekem. Nem éhezem . lehet hogy nem 3 hónap alatt fogok lefogyni, hanem 2 év alatt, de akkor is megéri szenvedés nélkül=visszahízás nélkül csinálni.
Tapasztalatból beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!