Koplalással mennyit lehet fogyni két hét alatt?
Figyelt kérdés
Naponta kb egy szendvics és egy joghurt, rendszeres mozgás.
Mielőtt elkezdenétek kioktatni, nem akarok koplalni, egyéb okból tettem fel a kérdést.
2013. febr. 15. 22:00
1/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag zsírból semennyit. Ilyen vészes esetekre a szervezet nagyon takarékos módra áll rá, azaz nemhogy az értékes zsírt kezdi leépíteni, hanem az energiaigényes izomzatot. A testet a lebontott fehérjékkel üzemelteti, aztán persze beáll egy fehérjetakarékosság is, ilyenkor zsír és fehérje kedvezőbb arányban fogy.. aztán leáll a szív. De zsír még marad a hullán, tehát a testzsír a halál beálltával még nemigen ér el ideális szintet, főleg nem a lecsökkent izomtömeghez képest.
2/3 anonim válasza:
Én kb 5 napja nem ettem rendesen és fogytam 1,5-2 kilót,de bánom, mert egyáltalán nem egészséges.
3/3 anonim válasza:
Mivel tudod Kedves Utolsó, hogy ez nem egészséges, így bátorkodom megjegyezni: ez a pár kiló tömeg amint eszel vissza is jön, 5 nap alatt (sajnos) képtelen a testünk ennyi zsírszövetet leépíteni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!