Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fehérjedús étel laktató?

A fehérjedús étel laktató?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos nem! De mindenképpen fogyhatsz tőle! Mármint ha arról beszélünk hogy szénhidrát és zsírszegény is, mert fehérje dús lehet 1 kiló rizsel megevett fél kiló csirke!:D
2009. okt. 31. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ha sokat eszel igen, a fehérje úgyis "fogyaszt", így eheted nyugodt szívvel, lélekkel.
2009. okt. 31. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

a fehérje fogyaszt???:O hát én úgy tudtam,ha sokat eszünk belőle, az is hízlal...

mellesleg szerintem mindenkinek más a laktató.engem laktat

2009. okt. 31. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogyaszt bizony, azért van ez a rakat poros fogyasztó innivaló, az is fehérje, mint az a T urbó diétás valami.
2009. okt. 31. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A rakat poros izék azoknál nem a fehérje van a lényeg főképpen, bár számit hiszen pont hogy nem hízlal, mivel a fehérjét nem tudja zsírként átalakítani a szervezetünk, nem tudja elraktározni, csak egy rövid ideig a májban, ahol elég és ebből energiát nyersz! Ha nagyon sokat eszel persze hogy laktató, de nagyon kell vigyázni hogy akkor nagyon zsírszegény legyen, mert különben majdnem ugyanott fogsz tartani!
2009. nov. 1. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!