A fehérjedús étel laktató?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 12:08
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem! De mindenképpen fogyhatsz tőle! Mármint ha arról beszélünk hogy szénhidrát és zsírszegény is, mert fehérje dús lehet 1 kiló rizsel megevett fél kiló csirke!:D
2/5 anonim válasza:
Ha sokat eszel igen, a fehérje úgyis "fogyaszt", így eheted nyugodt szívvel, lélekkel.
3/5 anonim válasza:
a fehérje fogyaszt???:O hát én úgy tudtam,ha sokat eszünk belőle, az is hízlal...
mellesleg szerintem mindenkinek más a laktató.engem laktat
4/5 anonim válasza:
Fogyaszt bizony, azért van ez a rakat poros fogyasztó innivaló, az is fehérje, mint az a T urbó diétás valami.
5/5 anonim válasza:
A rakat poros izék azoknál nem a fehérje van a lényeg főképpen, bár számit hiszen pont hogy nem hízlal, mivel a fehérjét nem tudja zsírként átalakítani a szervezetünk, nem tudja elraktározni, csak egy rövid ideig a májban, ahol elég és ebből energiát nyersz! Ha nagyon sokat eszel persze hogy laktató, de nagyon kell vigyázni hogy akkor nagyon zsírszegény legyen, mert különben majdnem ugyanott fogsz tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!