Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A feta sajt hizlal?

A feta sajt hizlal?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Valahogy ismerős kérdés. Csak nem hetente felrakja valaki UGYAN EZT?
2013. aug. 27. 18:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő választ! Soha nem fogyokuraztam, nem is érdekelt ez a dolog es eddig nem is volt rá szükségem! Nem szoktam ebben a témakörben olvasgatni, irogatni! Egyszerűbb volt itt kiirnom, mint neten keresgélni. Bocsi, h zavartalak!
2013. aug. 27. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. aug. 27. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem zavartál.

Elvileg fórumszabályzat, hogy nem lehetne ugyan azt kiírni amit már mások megkérdeztek, és meg lett válaszolni.

Más kérdés, hogy akkor már nem lenne több kérdés az oldalon, meg aztán engem sem érdekelnek a szabályok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..

2013. aug. 27. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mikor feltettem a kérdést nem dobta ki, h lenne már ilyen kérdés az oldalon, így ranyomtam a mehet gombra!
2013. aug. 27. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd hogy gáz :))

De kíváncsi leszek a véleményedre, mennyire vagy nyitott, mit szűrsz le a linkelt topikból. Most is írtunk asszem' új kommenteket.. hát, tanulságosak igazából.

2013. aug. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!