Mennyire hizlal a sajt?
biztos, h nem ér fel. :D gondolj bele, a zserbóban ott a tészta is.
az a baj a sajttal, h zsírosak. de én reggelire szoktam enni mozzarellát, fetát és van a Tolle trappista sajtból a Béres Alexandrás változat.
ezeket szerintem nyugodtan.
Köszönöm a válaszod :)
Ó, igen. Látom a diétázó (közeli) ismerőseimen, hogy ők ilyeneket esznek, csakhogy azok nem sajtok.
Igen, most jön az, hogy kiöntöm a szívem - soha nem voltam édesszájú, nem vagyok oda sem a csokiért, sem a cukorért, semmi ilyesmiről nem volt nehéz lemondanom, amikor diétázni kezdtem.
De a sajt... amikor bevásárolok, tuti, hogy egy órát vesztegelek a sajtpult előtt, és régebben sajtboltokba is jártam. De a diétám óta (majdnem öt hét) nem merek. És tegnap, amikor bementünk egy bevásárlóközpontba, olyan gyönyörű példányt láttam a sajtpultnál a kulinárisboltban (bár lehet, hogy csak a sajtra való vágyakozásom miatt), hogy aouahh. Vettem egy jókora szeletet, és még egy kisebb darab kéksajtot is.
Még út közben megettem a brie felét, aztán otthon rájöttem, hogy ez annyira nem jó ötlet, és ma mindkettőt elvittem apukámnak...
Akkor, akármennyire is nem eszem semmilyen édességet, ez így most bűnözésnek számított, igaz? =(
első vagyok. :)
szerintem nem volt akkora bűnözés. :) az édességekben sok a cukor, a sajtokban a zsír. a szénhidrát többet ront a helyzeten.
amúgy megértem a helyzeted, mert én meg a csokikkal és egyéb édes dolgokkal vagyok így. :( nézegetem, nézegetem őket, aztán megveszem. jó minőségű csokit eszem, hetente pár kockát. most mondjam azt, h lesza rom? :D ugyanúgy fogyok, szóval annyira nem esek kétségbe.
a sajtokat is imádom (mit nem? :D), de azt jobban meg tudom állni, mint az édességet. múltkor elcsábultam Baby Bell-re... kislány korom óta az a kedvenc sajtom, muszáj volt. anyukám kéksajt mániás. abból is ettem egy picit. :D
nem csinálok belőle nagy ügyet, de tényleg. néha megengedem magamnak ezeket. sokkal könnyebben bírom a diétát.
azt még hozzá kell tenni, h én ipari mennyiségű csokit képes voltam megenni, most meg alig eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!