Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült már valakinek 40-50-6...

Nikca kérdése:

Sikerült már valakinek 40-50-60 kgt lefogyni? és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan,aki 100 kg feletti sulyból fogyott sokat?133 ból 60 kgt mennyi idő alatt lehet kb?
2013. aug. 26. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én 94 kilóval indultam és most vagyok 59-60 kiló.. 2 éve változtattam az étkezési szokásomon ,és kezdtem el intenzíven sportolni.

Én nem vagyok egy megrögzött fogyókúrázó, sok finomságról képtelen is voltam lemondani. Én nem tudtam csak zöldségeken élni..és az édességet sem tudtam végleg száműzni. De megtanultam mértékkel enni. Mivel számomra nem volt tiltott étel, így soha nem éreztem azt az érzést hogy megvonom magamtól..

De nem jelenti azt hogy zabáltam. Napi 5-ször étkeztem. Kenyeret fokozatosan hagytam el. Ma már nem eszek kenyeret.. Viszont van amikor hot-dogot vagy hamburgert eszek akkor ott van a kifli vagy zsömle.. Mindent ettem de keveset. A nagy tányérokat száműztem a konyhámból. Mindent kis tányérral ettem (ez jó, mert így olyan mintha tele lenne a tányér, és jóval kevesebbet is ettem. Kezdetben éhes voltam. Ilyenkor felaprítottam paradicsomot, uborkát, paprikát és azt ettem.. Bár nem vontam meg az édességet, de ritkán ettem csokit, vagy sütit.. Volt hogy 3-4 hónapig semmi édesség majd 1 szelet puncstorta, újabb 3-4 hónapig semmi édességet nem kívántam. Amiről végleg leszoktam az a nassolás.. Nem nassoltam sós mogyorót, chipset, szotyit.. Ezeket imádtam, és naponta ettem. 2 éve nem eszek ilyen dolgokat. Napi 2 liter vizet iszom.. Ez nálam haladás mert régen jó ha napi egy pohárral ittam. Viszont iszom dietás colát, igaz nem rendszeresen..

Én 2 évvel ezelőtt annyit mozogtam hogy elgyalogoltam a munkahelyemre és hazagyalogoltam munka után. Ez napi 2* 40 perc gyaloglás volt. De 2 éve továbbra is gyalog járok dolgozni, erről nem szoktam le. Ha esik, ha fúj, ha havazik mindig gyalog megyek. Sosem veszem igénybe a tömegközlekedési eszközöket. emellett heti 6 szor (vasárnap kivételével) megyek kondi terembe. Napi 1-2 órát vagyok ott. Egyik nap súlyzós edzések, a másik nap kardió edzések..Ha 2 óráig vagyok akkor intenzívebben csinálom. Ha 1 óráig akkor lazábbra fogom.. Eleinte iszonyú izomlázam volt, de mentem akkor is. Minden nap kötelezően csináltam hasprést (eleinte még felülni sem tudtam..) Volt idő amikor 2-3 hónapig kínoztam magam az edzőteremben de semmi fogyás nem volt..stagnált.. végül szép lassan de beindult.. Ma is rendszeresen megyek, de a heti 6 napos edzésembe beleiktattam egy kis úszást.. (kardió helyet úszni megyek)

Hát én így csináltam.. Kemény volt.. Volt hogy fel akartam adni, de visszatartó erő volt az utcán sétálgató nők.. Elég volt rájuk nézni és azt mondani " én nem akarok ilyen dagadt lenni" és mentem..

Ma már tök jó érzés.. a legjobb nem az hogy lefogytam, hanem hogy az életem részévé vált a rendszeres mozgás..(még az asztmám is rengeteget javult)

41/N

2013. aug. 27. 00:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sokat akarsz fogyni, mindenképpen keress fel egy orvost és az ő ellenőrzése alatt csináld végig.
2013. aug. 27. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!