Nem tudhatom, Neked mi ízlik. Egy csomó zöldség finom nyersen, legalábbis az én ízlelőbimbóim szerint. Jelenleg az uborka a kedvencem, tegnapelőtt megettem egy kilót... remek volt. Szoktam még paprikát, cukkinit, karalábét, karfiolt, zsenge zöldborsót (a zsenge mirelit jó, ha nincs épp borsószezon és kert), retket, jégsalátát s egyebeket is enni nyersen. Többnyire valami ételhez, a legszolidabb esetben egy pici lenmaggal és szójaszósszal eszek vegyes nyers zöldséget. De csak ha nem vagyok éhes.
S magában nyersen vagy elkészítve nyersen? Mert pl. ott van a nyers gazpacho leves, ami teljesen jó, s csak némi fűszert és pici zsiradékot tartalmaz a zöldségeken kívül. De a nyersvegán konyha rengeteg érdekességgel rendelkezik még zöldségétel terén...
2013. aug. 24. 14:28
5/9 anonim válasza:
saláta öntetproból csináld, vagy ha nem akkor én foghagymát és borsot szoktam bele rakni, esetleg pirospaprikát sót kaprot stb
2013. aug. 24. 14:29
6/9 anonim válasza:
Én a joghurtos öntetbe kaprot, sót, vagy ételízesítőt, borsot és egy kis fokhagymát szoktam tenni, de ízlés szerint variálható mindenféle zöldfűszerrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!