Lassan iskola, mit ehetnék ott délután?
Rögtön elfelejteném a herbalife shake-et (bármi is az, jó nem nagyon lehet) és a kefirt. De a gyümölcsöt is, reggelire hús, zsír, tojás kellene.
Ebéd fél adag addig jó, amíg fél ember vagy. De ha egész ember vagy, akkor egész adag kajára van szükséged. Feltéve hogy edzel is..
Bármilyen formában vihetsz tojást.. csinálj főtt tojásból krémet, salátát.
A barna zsömle az barna színű fo.stalicska, már elnézést. Felejtsd el, nem jobb mint bármi más pékáru.
Kenyérsütő gépben tudod mit süss? Kókuszos-lenmagos kenyérfélét. Na az tápláló, cukor-keményítőszegény, ez tény.
Túrót, herbalife-ot vacsira is felejtsd el. Vegyél állatot, húst.. ételt :)
"herbalifot ne szóljátok le kérlek,hatásos..én sem hittem benne,de valóban az."
Azért azt leírod hogy mi az a herbalife shake? Én nem leszólom, csak kíváncsi vagyok hogy mi az, ha 'hatásosnak' nevezed, meg reggelire és vacsorára ezt akarod enni. Tehát biztos hogy nem tojás vagy tonhal, nem tűnik sonkának, zöldségnek.. akkor kíváncsi vagyok miért eszed, megköszönném a válaszodat (vagy valami linket róla).
Szerintem valami olcsó tejsavó vagy szója cucc lehet némi vitaminnal, de ez csak az én tippem, nem néztem utána.
Herbalife shake egy fos.
Egy rakat szója meg cukor van benne.
Egy ismerősöm vett valilia izűt,olyan mocsadék ize van,hogy nem birja meginni,pedig szeretné.
Ráadásul kibadrága.
Messze elkerülnék a helyedben mindent,ami herbalife.
Én csinálnék rizst és mellé sütnék le húst és hozzá csinálnék salátát.
Én is szoktam délutánra járni suliba, szoktam még vinni almát vagy körtét is.
Ha nincs itthon sok időm, akkor gyors rizs hozzá pedig keverek tonhalat sós lében és paradicsom.
Szendvicsbe főleg, hogy zsömle tudsz tenni sült vagy párolt húst vagy halfilét, húspogácsát, amit sütőben ki tudsz sütni, így nem kell olajban.
Körözött, sonka, sovány sajt, tojáskrém, zöldségkrém, ezeket mind tudod szendvicsbe is tenni.
A húst nem sütöd olajban.
De zsemlét eszel, ugye? (Utolsó válaszoló).
De tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!