Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg tudom magam hajtani,...

Meg tudom magam hajtani, annyira, hogy amit ma ettem, távozzon belőlem?

Figyelt kérdés
Dulcolax hashajtó tablettám van, ha többet vennék be meg tudom magam hajtani annyira hogy a mai ételbevitelem távozzon? Vagy kell pár nap, míg eésztem és a bélcsatornámba ér?

2013. aug. 19. 22:14
 1/4 Adam9211 ***** válasza:
Most ez komoly???
2013. aug. 19. 22:24
 2/4 piriiiiii ***** válasza:

több hashajtó tablettát szerintem semmiképp ne vegyél be, sőt, semmilyen tablettát ne vegyél be inkább.

Ha fogyni akarsz, mozogjál.

Ha lusta vagy, akkor is, amit ma megettél, egy napon belül kiürül belőled, ha sokat iszol, és van módod elmenni szarni. Általában éjjel, alvás közben dolgozza fel a tested a leggyorsabban a kaját. Én legalábbis ezt tapasztalom.

2013. aug. 19. 22:25
 3/4 Adam9211 ***** válasza:
Jól lehet lakni diétában is, én sem éhezek soha csak nem mind1, hogy 200g csirkemellel + 300g zöldséggel, vagy fél kiló kenyérrel laksz jól!
2013. aug. 19. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!