Szerintetek dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
lány vagyok! 15 éves! 163 cm vagyok és 56 kg.
Szerintetek ehhez a 163 cm magashoz mennyi kilónak kéne lennem? Mert szerintem ez az 56 kg elég sok.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. aug. 15. 14:31
1/4 anonim válasza:
Az 56 kg nem sok, teljesen normalis. Az idealis suly ehhez a magassaghoz 55-57 kg.
Ha ugy erzed, nem vagy eleg feszes, akkor sportolj sokat. Azt viszont feledd el, hogy dagadt vagy, amig meg nincs rajtad plusz 20 kilo.
2/4 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok és 55 kg, egyáltalán nem vagy kövér. :) Egyetértek az előttem szólóval, ha nem tetszik az alakod akkor sem a testsúlyoddal van a baj. Próbálj meg mozogni, rendszeresen sportolni, meglátod mennyire másképp tekintesz majd magadra. :) A fogyókúrát pedig felejtsd is el, fölösleges!
3/4 anonim válasza:
Nem vagy dagadt, sem túlsúlyos. Egészséges a testsúlyod a magasságodhoz képest.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! a baj az,hogy nincs különös képen semmi bajom az alakommal,egyedül a hasam ami nagy. és oda meg hiába tornázok! ha tornázok is nem onnan fogok fogyni hanem a combomról,vagy máshonnan:/
2013. aug. 15. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!