5 kilót szeretnék leadni körübelül. Mire figyeljek, hogy könnyen lemenjen, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
163 centi vagyok és 63 kiló.Szeretnék 58ra lemenni, az számomra megfelelő súly lenne.Mire figyeljek?Nem akarok koplalni, nem bírom.Csokit és édességeket szoktam enni, így teljesen attól sem tudok megválni az is biztos.Üdítőket nem iszok, csak nagyon ritkán.Minden nap én főzök mindenféle kajákat a páromnak és magamnak.3-4x eszem 1 nap.Reggelizni is szoktam.Sajnos mostanában itthon vagyok egész nap szinte, mert nem dolgozom csak a kutyát szoktam napi 3-4x levinni sétálni.Mit tanácsoltok,hogyan fogyjak le 5 kilót?2013. aug. 14. 14:43
1/5 showmesthing válasza:
Hagyd ki a reggelit, vagy ha nagyon eges vagy max vmi lightos gyumot egyel (ami szezonalis) ebedre csirkehus olivaolajban kisutve (ne etolaj!!) salataval ontet nelkul. Uzsira vmi gyumolcs lehet megint es vacsira sali (ne joghurtos ontettel). A kutyasetaltatasbol pedig csinalhatnal futast. A kutyak hs szeretnek futni,miert ne kocoghatnal te is vele?
2/5 A kérdező kommentje:
Reggeli nélkül elájulok sajnos, elég alacsony a vérnyomásom.Van itthon zabpehely, zabkorpa, müzli(cukor mentes), tk kenyér ilyenek
A kutyával jó ötlet a futás.
2013. aug. 14. 17:23
3/5 anonim válasza:
Reggelizni normálisan de a vacsorat minnel szegenyesebre kellene fogni ha megoldható:))
4/5 A kérdező kommentje:
Persze megoldható.:)
2013. aug. 15. 07:42
5/5 showmesthing válasza:
Hat a reggeli-vacsi kerdesrol annyit hogy kinek mi valik be. Ha nagyon rosszul vagy reggi nelkul akkor egyel,de az ehgyomorra vegzett mozgas pl zsirbol fogyaszt en is azt csinalom. Mindenesetre a cukormentes muzlihez tudom ajanlani(ha azt eszel) a spar vitalosat,edesitoszer sincs benne,ami kulon pozitivum mert az a fogyokzok ellensege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!