Mire figyeljek oda? Mit tanácsoltok?
Feladtam egy apróhírdetést próba-szerencse jelleggel, miszerint nyári munkát keresek. Kaptam is meglepetésemre egy levelet ma egy úrtól, aki reklám és online marketinggel foglalkozik. Munkatársakat keres cégekkel való kapcsolattartáshoz, ezért egy önéletrajzot kért tőlem, amennyiben érdekel. Diákmunkaként dolgoztam ugyan árufeltöltést és ilyesmiket, de ilyennel még nem volt dolgom, kissé tartok. Ez milyen tevékenységeket takarhat bőven, milyen fizetésre lehet számítani és milyen tapasztalatotok, tippetek van ehhez kapcsolódóan?
20/L
szerintem az lesz a feladatod, hogy a cég termékeit reklámozd, vagy telefonon, esetleg személyesen, az online utal az internetre is
és ezért kapsz minimális összeget meg jutalékot, ő meg a 100-szorosát profitálja belőle
és neked el kell viselni, hogy akiket nem érdekel elhajtanak a francba
remélem segítettem
Én is online marketinggel foglalkozom többek között.
Szerintem küld el az önéletrajzod, üljetek le személyesen, és beszéljétek meg, hogy miről is lenne szó pontosan. Ha nem tetszik akkor nem vállalod.
A lényeg, hogy ne stresszelj! ;) A legrosszabb esetben is tapasztalatot szerzel.
Ha tényleg jó a szakmában, akkor keres annyit, hogy Téged is elég jól megfizessen. ;)
Ha azt akarja, hogy szerezz neki új ügyfeleket, akkor felejtős. Legalábbis én nem dolgoznék olyan marketing szakembernek, aki nem tud magának ügyfelet szerezni, mert akkor több mint valószínű, hogy másnak sem fog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!