1 szelet nem.
5 kiló vacsora után igen.
attól függetlenül és a dinnyéből 1 kg nem is tűnik soknak..
1kg/300 kcal kb
Nincs olyan hogy valami méregtelenítő hatású.
300 kcal színtiszta cukor pedig... hát ha valaki ettől fogyik, ti tudjátok. Nem kell mindenkinek feszesnek és karcsúnak lennie, elég ha a mérleg keveset mutat.
Én max hetente párszor, kb 200 gramm hideg görögdinnyét ennék meg a helyetekben, akkor amikor a dinnyét választom valami más gyümölcs helyett.
Hát, ezt nem fogod megérteni de azért megpróbálom:
A mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás és az önpusztító fogyókúrák miatt rengeteg diétázó teste szörnyű állapotban van. Egy falattól is híznak. Hogy milyen súlyos a helyzet abba a genetika is belejátszik de azt bárki legyőzheti, csak van akinek nehezebb. Aki segíteni akar, annak a lehető legprecízebb tanácsokat kéne nyújtania. Javasolni mindent ami segíthet és ellenezni mindent ami hátráltathat. Mert az a tét az hogy egyáltalán sikerül e a fogyás.
Nekem van egy személyes tapasztalatom, év elején teljesen elhagytam magam, összevissza zabáltam, sok édességet is ettem, és fogytam tíz kilót. A szerencse az, hogy én nem az értékesnek vélt tapasztalataim alapján osztogatok tanácsokat, mint te. Nagyon örülök hogy dinnyével fogysz, én meg tudok súllyal a nyakamban futni, de attól az még nem segít hanem hátráltat. Neked azért fáj hogy a dinnye cukros és nem jó diétához, mert már az első mesekönyvedben is benne volt hogy a gyümölcs egészséges. A nutellánál tényleg jobb de ettől még mindkettőben cukor van.
Az edzés rovatban osztogathatnál tanácsokat, hogyan nehezítsék az emberek a saját dolgukat, de a diétánál ez annyira nem nyerő.
Azért rossz erről vitatkozni mert eleve nincs olyan hogy valami hizlal. Körül kell határolni hogy ki vagy, mik a céljaid és annak megfelelően bánni a cukorral meg a többi tápanyaggal is. Sokaknak teljesen jó a gyümölcs életmódváltáshoz. Sokaknak tönkreteheti a diétáját nagyobb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!