Szerintetek Réka miért lépett ki a LifeT! LT-ből?
Figyelt kérdés
Ott voltam az egyik rendezvényükön és szerintem gyanúsan jóban volt a fiúkkal, ha értitek mire gondolok.. Fõleg Kristóffal, félrevonulva beszélgettek. Szerintetek is ilyen jellegû lehetett az oka? Bár a búcsú cikkben tagadja. De ott is ott van az a puszis fotó..2013. aug. 9. 22:05
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy annak a puszinak túl sok jelentõsége lett volna.És azt sem, hogy viszony lett volna a háttérben.Elvégre van egy barátja (,akit istenít)Én hiszek neki.Egyszerûen nincs annyi ideje,amennyit tudna mindenre szánni.(Bár kitudja.Csak nem kûrtölik szét az emberek, ha csalják a párjukat...)
2/2 anonim válasza:
Egy fotó köré olyan történetet kerekíthet az ember, amilyet csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!