Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl keveset eszek. De mit tegyek?

Túl keveset eszek. De mit tegyek?

Figyelt kérdés

Napi 800 kcal alatt vagyok, ch fogyasztásom 35-50 gramm között, fehérje bevitelem 75-100 gramm között mozog.

Sok zöldséget eszem, napi 3 étkezésem szinte ebből áll.

Pl ma: reggeli: 2 szezámos ropogós kenyér, paradicsom, 2 szelet light trappista sajt, sonka, és tejes kávé édesítővel.

Tízórai: paradicsom leves cukor és tészta nélkül, egy csésze.

Ebéd: Párolt karfiol, grillezett csirkemellel.

Vacsora: 4 szem mini light mozzarella, kaliforniai paprika, uborka.

Én ennél többet nem tudok enni, esetleg csirkét, de azt nem engedhetem meg magamnak anyagilag. Holnap megint veszek 1 kg mell húst és szárnyat, van még itthon comb is. De ezeknek ki kell tartani ameddig lehet.

Estére szoktam még túrót enni, és cottage cheest, ebédre igyekszem mindig valami finom húst enni, zöldségekkel. De ez napi 800 kcal.

2013. aug. 9. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad kórosan soványnak, szerintem ez teljesen rendben van. Esteleg kezdj el sportolni az meghozza az étvágyat.:)
2013. aug. 9. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Sportolok is, bár ebben a hőségben kevesebbet bírtam. De még sem vagyok éhes. Persze kívánok ezt azt, mint például az édes kekszeket és a torta féléket, vagy a fehér kenyeres francia pirítóst, de ezt nekem nem szabad enni.
2013. aug. 9. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nincs veled probléma, neked ennyire van szükséged:)
2013. aug. 9. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ehetsz egy kis gyümölcsöt is, nem fog megártani, ha nem mérték nélkül eszi az ember.:)
2013. aug. 10. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!