Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futástól le lehet fogyni?

Futástól le lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Ha futok akkor csak lábra edzek vagy másra nem edzek ?

mert csak futni járok inkább.

Valaki valami sportot irjon amitől lehet fogyni Heves megyébe sport is érdekel Gyöngyös,Hatvan,és még közelebbi helyek. :) Focit ne írjatok 14/F

Fontos!

2013. aug. 8. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:

magában a futás nem fogyaszt. Mellette mennyiségi és minőségi étrendváltoztatás is kell, és ez adja a nagyobb részét a fogyásnak. Ha rendszeren mozogsz mellé, nem kell annyira lecsökkentened a bevitt kalóriát.

én az alapanyagcserémhez képest 500-zal ettem kevesebbet és heti négyszer futottam, 10 km körül alkalmanként. Nagy túlsúllyal előbb gyaloglás, csak aztán futás. én havi 3-4 kilót fogytam, összesen 24-et, nem jött vissza. mondjuk futok azóta is.

2013. aug. 9. 06:40
 2/4 anonim válasza:

a futástól gyorsan le lehet adni hasból is. lassabban, de nagyobb távolságokat fuss (bár ne ebben a melegben állj neki!!), kezdetben 20-30 percet, heti 3-4-szer.

majd a távolságot növeld fokozatosan.

ugyanilyen jó a bringázás is.

2013. aug. 9. 09:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Én Foci pályán szoktam futni 3-4 Kört Naponta Hétvégn nem nagyon megyek akkor pihenek de naponta szoktam inkább. ki véve Hétvégén
2013. aug. 9. 14:58
 4/4 anonim válasza:
Én személyesen tapasztaltam, hogy kosártól elég jól lehet fogyni.
2013. aug. 9. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!