Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 150 kg-s 189 cm magas férfinek...

150 kg-s 189 cm magas férfinek tudnátok segíteni étrendet illetve mozgást összeállítani?

Figyelt kérdés

Szeretnék segíteni lefogyni a barátomnak, nem tudom hogyan álljak neki, hogyan motiváljam ebben. Én lefogytam 15 kg-t már de nyilván a férfiaknál ez másképp működik nem biztos, hogy ugyan az hatékony. Meg nekem nem is volt 50 kg feleslegem. Előre is köszönöm!

Bántásokból nem kérek...

2013. aug. 8. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és ne is fogadj el látatlanban segítséget. 150 kilónál ez nem ilyen egyszerű, ha valami baja lesz, ki vállalja a felelősséget?

Mozgásnak egyelőre csak a séta jöhet szóba, mert tönkremennek az izületei. Mielőtt nekiáll étrendet variálni, az előtt pedig nézesse meg magát, nincs-e olyan betegsége, ami okozza az elhízást. Aztán ha nincs, akkor kérjen hozzáértőtől (dietetikus) segítséget, ne itt tájékozódj önjelölt updatepaleiolitkilencvennapos koplalóktól, akiknek egyébként lövésük sincs a szervezet működéséről, csak olvastak valami tudományosan hangzó cikket, amit készpénznek vesznek és agymosottként hirdetik az igét.

Orvos sem diagnosztizál soha LÁTATLANBAN. A 150 kilós ember fogyókúráját pedig végig kell követnie egy orvosnak, rendszeres vérvételekkel, állapotfelméréssel stb. Legalábbis akkor, ha nem akar még nagyobb problémát magának, mint amekkora kockázatot jelent a túlsúly önmagában.

Szép, hogy segíteni akarsz, de hagyd szakemberre.

Motiváció: NEM tudod motiválni, ha ő nem akarja. NEKI KELL AKARNI. Annyit tehetsz, hogy eljársz vele sétálni, beszélgetsz vele, bíztatod, hogy ne adja fel. De lefogyni nem tudsz helyette.

Amúgy a pasik általában bosszantóan könnyebben és gyorsabban fogynak, mint a nők. :)

2013. aug. 8. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:

kiserd el az orvoshoz!

ha ott mindent rendben talalnak, setaljatok, usszatok kozosen!

2013. aug. 8. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Közös sportos program
2013. aug. 8. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 3 hónap alatt 27 kilót adtam le. Neki is tudnék segíteni. Nem kell hozzá szerekre költeni,sem másra fizetni. Csupán csak írni nekem privátba. Én pedig leírom mit kell tenni. Egy fogyókúrás blogot szeretnék nyitni,valódi személyekkel és képekkel(before-after). Had lássák az emberek,hogy valódiak az emberek,akiknek sikerült lefogyniuk a fogyókúrás módszeremmel.Kitartást!

ÜDV!

2013. aug. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!