Ki kezdi ma a fogyókúráját szeptemberig még hány kilót akarna leadni?
Figyelt kérdés
Én ma kezdem!
Ki kezdi még ma és hány kilot akar leadni?:)
ki mit sportol? honnan szeretne fogyni?
2013. aug. 5. 09:08
1/6 anonim válasza:
Én veled tartok bár juli 24.én kezdtem és nov 15.ig csinálom de 37kg t szeretnék le adni.
2/6 A kérdező kommentje:
rendben van:)
2013. aug. 5. 10:57
3/6 anonim válasza:
Én is mostanában kezdtem el odafigyelni. Mindegy mennyit adok le, nem az a lényeg, hanem hogy látszódjon valami, egyébként 56 kg vagyok. Combról és hasról szeretnék fogyni, illetve izmosodni és Rubint Rékázok :)
4/6 anonim válasza:
Én is ma kezdem! :)
Úgy 7-8 kilót szeretnék fogyni.Leginkább combról és fenékről. A hasam nem olyan vészes. Egy óra ugrálókötél, azután 1 óra futás.
5/6 anonim válasza:
én is ma kezdem, most vagyok 57 kg, hó végére 53 kg szeretnék lenni, az az álomsúlyom :) egyébként az "edzéstervem": minimum heti 5-ször futok 45 percet (eddig csak heti 3 volt sajna), ha van időm tornázom + étkezésre is figyelek.
Mindenkinek sok sikert! :)
6/6 anonim válasza:
31.-én 97kg voltam. Ma mértem magam:92kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!