Homokóra, vállban erősebb. Mennyit fogyjak? (KÉP)
Homokóra alkatom van alapból, viszont nem olyan rég híztam valamennyit ( vizsga stressz.)
Azóta sikerült leadnom belőle, de a vállam izmos, erős, mindig is az volt és mellben is jól el vagyok eresztve ( a képen a top miatt nem annyira látszik)
Szerintetek, jó ez így?
Mennyit kellene még fogynom, hogy jól nézzek ki, viszont, a combom-csípőm ne fogyjon el teljesen?
( túl lapos nem lehetek az erős mellkas kiegyenlítése miatt)
Amúgy 160 centi magas vagyok, súlyt évek óta nem mérek :) 55-65 közt vagyok kb.
mellméret mindig mutatjs, milyen is az alapalkat.
Nagy kanna nrm lesz pálcikán, pici cici meg kis háttét előtt mutat jól.
szerintem ez méret közepes.
még fogyni kellene.
ezt a rossz képet.. jobbat nem tudsz csinálni? látom a súlyod is jól belőtted 10 kiló különbséggel (mérleged sincs:D)
ez alapján 5 kilót mondanék hogy fogyj, de egy jobb minőségű és kicsivel nagyobb kép alapján jobb véleményt tudnék mondani. hízás előtt mennyi voltál, és most?
Köszi a válaszokat!
Utolsó: mérlegem van, de nem használom, ugyanis, ilyen kicsi súlyfeleslegnél nem releváns egymással a súly és a test alakja.
Voltam már 45 kilós és 53 kilós is pár hónap eltéréssel- és sokkal szebb, szálkásabb és karcsúbb (!!!) voltam 53 kilósként (intenzíven sportoltam)
A zsír nagyobb térfogatú az izomnál, de az izom nehezebb, mint a zsír.
Ezért is vannak olyan túlzottan vékony lányok is pl ( ez a ma divatos, koplalással csontsoványra, fiúsra fogy típus többsége) akiknek arányaiban sokkal több a zsír a testükön, mint egy nagyobb súlyúnak, mivel "elfogyják" az izmukat és, bár vékonyak lesznek, de a zsír ott marad. :)
a 10 kilós intervallum azért van, mert 55 voltam "fénykoromban" és 65 voltam a legkövérebb állapotomban. Most e kettő közt vagyok :)
8-as, látom jómodort véletlen se neveltek beléd, a bepofázás érdemi válasz nélkül igen ügyesen megy. :)
Talán nincs mindenkinek 5 megapixeles telefon, vagy valami ultimate fényképezőgép a polcán, esetleg egy sima VGA kamerás telefon van csak a kezében. Valóban nem a legjobb minőségű, de talán túl tudod magad tenni ezen a sokkon. A kép minőségén kívül, és kritizáláson túl nem terjedtek ki bölcs gondolataid :)
Ezzel szerintem magadat minősíted inkább. A fentebbi válasz tényleg igaz volt, egy zsírtól súlyos ember másképp nézendő, mint az, aki pl ha nem is csontsovány, de fizikai munkát is végez, és akad izom is a testén. Szóval a károgásod eléggé meggondolatlan, vagy csak nem voltál hajlandó-képes belegondolni abba, amit leírt.
Szerintem sincs semmi baj vele, jól néz ki. A fő az, hogy az ember magával elégedett legyen, épp a hozzád hasonló gondolkozású kedves embertársak miatt nem érdemes arra törekedni, hogy megfeleljünk mindenkinek. Az lehetetlen úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!