Homokóra alkat.90/70/90 .160 cm 54 kg. szerintetek fogynom kellene? ( 16/L)?
NEM homokóra, hanem (jelenleg) banán/egyenes.
A homokórához arányaiban nagy a derekad.
A centik, kilók a testzsírszázalékodról nem sok mindent árulnak el.
Nem lehet ebből megmondani, hogy a derekad alkatilag ilyen-e, vagy csak oda rakódik a zsír és plötyi-lötyi vagy.
Képet! - ha a tükörbe nézve nem tudod eldönteni és testzsírmérő sincs a közelben.
nem banán ! mivel a derekam szélesebb a csipőmnél!
A banan, vagy egyenes, teglalap alaku alkat jellemzoje, hogy a csipo, a mellek, es a derek szelessege kozott nincs jelentos elteres. Ezt az alakot sokan fiusnak is mondjak, a modellek tobbsege is ebbe a tipusba sorolhato.
- banán/egyenes, ha a csípő és derék, illetve a mell és a derék egymástól 9 inch-nél (~22,86 cm) kevesebbel tér el egymástól
s azért írtam, hogy "jelenleg", mert nem biztos, hogy alkati
amikor én fogytam, a derekamról sokkal nagyobb ütemben fogytam, mint a mellemről, csípőmről
ha nálad is így van, akkor még lehet homokóra
ezekkel a paraméterekkel nem vagy homokóra.
amúgy tényleg kép kellene, mert igy nehéz megmondani.
súlyod alapján nem vagy kövér, de a derekad a korodhoz és súlyodhoz képest vastag, szóval gyanitom, hogy nem szoktál tornázni, és zsiros vagy.
ha elégedetlen vagy magaddal, szerintem valamit tornázz heti párszor, kicsit figyelj a kajádra, és gyorsan lemegy a zsir ami rajtad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!