Ez milyen alkat? (körte, alma, homokóra, stb. ) 89/67/89
Ennyiből nehéz megmondani. A homokóra alkatnál általában hasonló a mell és csípőbőség, de ezek közt és a derékbőség között jó 30 cm a különbség, neked meg 22. Ez inkább a lágyított egyenesre jellemző.
De attól is függ, hogy mennyire kerekek a formáid. Ha kerek melled, kerek feneked van és lágyak, íveltek a formáid, akkor lehet, hogy a kettő kombinációja vagy.
Előzőnek nincs igaza.
Homokóra alkatod van. Főleg ha a melleid-csípőd megegyezik, és ennél minimum 15 centivel keskenyebb a derekad.
Lehet picit van felesleg rajtad de szerintem ez bőven homokóra. Én is az vagyok. 88-63-88. Én ha hízok akkor mindenhova egyformán oszlik el a felesleg: comb, fenék, mell, kar főleg.
20:47 De jó, hogy te ilyen szakértő vagy, hogy ezt ki mered jelenteni kizárólag a méretei alapján.
De akkor is fenntartom: ha lekerekített vállai vannak és lágy formái, csak akkor homokóra. Ha egyenes a válla például, akkor már nem tiszta homokóra. Jó, most tényleg apróságoknak tűnnek, de nem kukacoskodásból mondom, de más áll jól egy gömbölyű formákkal rendelkező, vékonyabb derekú nőnek és más egy kicsit szögletesebb formával rendelkezőnek. Ezért nem elég csak a három méret.
ma 20:47
Akkor nekem is válaszolsz? Mert nem tudom...
váll 103, mell 102, derék 77, csípő 101 cm...
nem kell diploma hozzá, hogy valaki megállapítsa, ez homokóra alkat. Nekem is ilyen.
És annyit hozzá tnnék, hogy csak akkor szép, ha nincs rajtad felesleg:) Rajtam van. De már keményen dolgozok rajta. Ha valakinek ilyen alkata van, és el van hízva, az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!