Szerintetek hány kilót kéne leadnom? 37/N
Semennyitesem, ponjó!
Tényleg semennyit, ez pont jó!
Nem pont jó, én 55 kg vagyok, ugyanezzel a magassággal és egyáltalán nem tetszik amit a tükörben látok és megkaptam már azt is hogy dagadt vagyok.
Sportolj, mozogj valamit és próbáld elhagyni cukros, lisztes, kalóriadús dolgokat. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húsokat.
Szerintem nem mindegy hogy hogy terül el az a kiló.Láttam Én már kis tömegű embert is aki lehet hogy nyomott 50 kilot de baromi rossz alakja volt mert uszógumija volt vagy nagy feneke.Magamból kiindulva is tudom ezt tapasztalatbólé mondani mert voltam többis mint most és volt hogy jobb volt a formám.Szóval nem biztos hogy az a 63 annyira sok lenne. Sportosan lehet jól ki nézni így is.
Ha a "tökéletes" súlyt néznénk akkor is 57 lenne az ideális,de mondom ez nagyon tág fogalom hogy mi a jó.
általános probléma manapság, hogy el vannak zsírosodva az emberek, van akin nem látszik, mert a zsír a szervein rakódik le, ez mind a mozgáshiánytól van, és a figyelmetlen étkezéstől, bár a te magasságod megfelelő a súlyodhoz, de mégis a zsír irányába van eltolódva
egyél kevés cukrosat, és lehetőleg 0 fehér liszteset, sima rizs helyett barna rizst (piacon olcsóbb, boltban drága)
egyél egészségesen (több zöldség, naponta vmi gyümölcs de ne sok, hús, kevés tészta, több főzelék), normál adagokat, inkább naponta többször (5), a nasit el kell felejteni (főleg csipszeket, semmire nem jók, de még sorolhatnánk)
keress táblázatokat a neten a szénhidrátokról, amiből 2 féle van, gyors és lassú felszívódású, a lassú a jobb neked, fehérjékről, hús, tojás, túró, stb
reggelire tudom ajánlani a zabpelyhet, nagyon finom, és roppant jót teszel vele magadnak
második lépés, keress magadnak valami sport lehetőséget, futás, úszás, kerékpár, torna, amit meg tudsz oldani, csak rendszeres legyen
hetente legalább 3x mozogj valamit sportszerűen is, sokat fog jelenteni a közérzetednek is, az állóképességednek is
sok sikert hozzá, és kitartást! a legjobb mikor mások mondják vissza az eredményeidet, ezt elhiheted
igaz kell pár hónap, de ha rendszeresen csinálod megéri, meglátod
szia!
azt írt adatokból nem derül ki a tested összetétele a testzsír százalékod.
javaslom ezt mérd meg,nézd meg a korodnak megfelelő ideális tartományt ami 18-25% körüli,és ez alapján fogod tudni te is,hogy mennyi zsírtól is kellene megszabadulnod.
a lehetőségeidről-idő,edzésre és kajára szánt pénz-nem írtál semmit,ezért lutri lenne értrendet,vagy edzéstípust ajánlgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!