Mellre lehet fogyni? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 12:29
2/6 anonim válasza:
Pontosan ugyan ugy, mint barhova mashova: sport es dieta. Helyi fogyas sajnos nincsen.
3/6 anonim válasza:
max egy fél méretet tudsz fogyni, és azt sem nagyon.
Nekem nagyon nagy mellem van fiatal koromba az 55 kg-hoz képes is D-E-s melltartó kellett. Blúzokat nem tudtam felvenni soha sem, mindig szerettem volna mellböl fogyni. Hát nem nem ment, pedig midnent megtettem. Mindent tudtam formálni de azt nem.
Szülés után még egy számot nött, most már F-s kosarat hordok. Hiába fogytam vissza, a mellem nem fogy le. Habár férjem örül neki, de én nem.
4/6 anonim válasza:
Sajnos így igaz, én 45 kg-osan is C kosaras melltartót hordtam, onnan semmi nem ment le soha, anyukám is ilyen alkat, xs-es ruhaméret meg nagy cici.
Nemrég híztam kb 7-8 kg-ot, cigileszokás miatt, a mellem mérete semmit nem változott, tehát nálam a súlyváltozástól függetlenül mindig ugyanakkora évek óta.
5/6 anonim válasza:
Nalam összesegeben amiota sportolok, talan kicsit kisebb lett, de nem szamottevö mertekben.
6/6 anonim válasza:
Hát nekem meg fogytam 11-12 kg-t, és körülbelül eltűnt a mellem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!