Mennyit kéne fogynom?
kb 5-6 kiló és rendben lennél, bár ez függ csontozattól, attól hogy mennyi izom, víz van rajtad.
Próbáld meg kivonni az étrendedből a cukros dolgokat, és alapvetően a cukrot, napi 5x étkezz, sok folyadékot (víz,zöld tea legjobb ha ízesítés nélkül) lisztes dolgokat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, a gyors kajákat hanyagold, és mozogj minél többet.
Az interneten találsz számos oldalt, amelyeken kiszámolhatod az úgynevezett BMI-t (Body Mass Index), illetve mi lenne az ideális súlyod, magasságodhoz, korodhoz képest. Szerintem érdemes megnézni.
Tippnek meg persze a diéta mellett a sport is fontos, ezt sokan nem veszik figyelembe. Ha találsz olyat, amit szeretsz is csinálni pillanatok alatt megszabadulsz a felesleges kilóktól.
Ezen kívül édességet csak mértékben, fehér kenyér helyett mondjuk barna kenyér, cukros italokat hanyagold és a zsíros ételeket is.
Ha gondolod írhatsz privátban, én az elmúlt pár évben 15 kilótól szabadultam meg, elsősorban diétával, majd sportolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!