Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 196 cm magas,106-107 kg,31...

196 cm magas,106-107 kg,31 éves fiú vagyok. Kb.15 kilót szeretnék leadni. Hogyan tudnám leghatásosabban leadni? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Megcsináltam a káposztadiétát egy hónapja 5 kiló lement és szerencsére eddig vissza sem jött. 15 kilót még le szeretnék dobni viszonylag rövid időn belül. Persze tisztában vagyok a realitásokkal, a rövid idő alatt mondjuk 3-4-5 hónapot értek. Csináljam meg ezen időintervallum alatt a káposztadiétát 4-5-ször? Vagy van egyéb javaslat hatásos diétára (ami hatásos és nem is szedem utána vissza a kilókat)? Ki mit javasol? Mozgással, étrenddel.

Ja, és az említett káposztaleves kúra:

[link]

2013. aug. 1. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kúra hasznos méregtelenités szempontjából, félévente meg lehe tcsinálni 1-szer talánaz ideális, kicsit pihen az emésztés a nehéz kajákat kerülni kell, picit tisztul, csak fogyokúra miatt nem csinálnám, mondjuk amúgy sem merném elkezdeni, mert félek hogy az erőm visszaesik. Rendes szálkásitó étrend, olyan mozgással amit szeretsz lehet ez bármiféle sport csak mozogj, mellé meg lehet akár napi 1 óra séta is.
2013. aug. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!