Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek hozzá a testsúl...

Hogyan kezdjek hozzá a testsúlycsökkentésnek?

Figyelt kérdés

eljutottam oda hogy nem akarok tovább hízni, mert már sokat mutat a mérleg, és nem vagyok elégedett magammal

17 éves vagyok, 166 cm, 82 kg

65kg szeretnék lenni 2 és fél hónap alatt

nem tudom mivel kezdjem mert nem nagyon mozogtam rendszeresen

valami segítséget szeretnék kérni hogy kezdjek hozzá

előre is köszönöm a segítő válaszokat :)

2013. júl. 31. 17:02
 1/3 seeway0 válasza:

Nem vagyok nagy sportoló, de!

1 ne kilóra menj! Figyeld az alakod és mikor látod, hogy ezzel már kibékülnél akkor azt tartsd. Kicsit sokallom a 20 kilót 2 hónap alatt gondolom háj van rajtad nem csak kis felesleg...

Szóval. Rendszeres kardió mozgás, futás, biciklizés, kardiógép használata. Étrend változtatás. Ne fogyassz nagy mértékben kenyeret (inkább semennyit), csirkehús jöhet persze naturban! Keress valami pörgös sportot. Sokkal motiváltabb lesz az aki edzőnél van és nem magát edzi.

Keress neten szálkásító étrendeket és kezdj el aktívan kardió mozgást végezni. Írtad, sosem mozogtál. Ajánlom kezdd el a Fegyenc edzés könyvet az alapokon. Abban le van írva, hogyan szerezz alap izomzatot kondi terem nélkül.

Mivel nem értek ehhez, csak saját magam átélt dolgokat tudom írni. Mindenki szervezete más így nem biztos, hogy nálad is működik (alulírtak). Fenn írtak pedig biztos jó bár közel sem elég, várj még okosabbakra illetve olvasgass neten.

És a saját tapasztalat: Én 1 hét alatt fogytam 10 kilót, de én 190 vagyok 90 kilóval, szóval nekem sokkal könnyebb volt! Dinnyét ettem és csirkehúst. Vitaminokat tabiban vittem. 1 hétig csináltam aztán abbahagytam nekem bőven elég volt a 10 kiló és úgy gondoltam egészségtelen többet csinálni. Diéta mellet naponta jártam kondiba és minden nap futás + 20 perc kardiógép. Ez után fél évig tartottam a súlyom, Thai Boxra mentem ami pörgös brutális edzések jellemezték! Most hogy abba hagytam jött vissza 7 kiló. És az egy hét diéta óta 1 év telt el. (ez előtt egész életemben mozogtam ami + pont fogyás terén)

2013. júl. 31. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Étrend változtatással kezdj mindenképpen. Bizony túlsúlyos vagy, de ne 2,5 hónap alatt akarj megszabadulni attól, amit nyilván több idő alatt szedtél fel.
2013. júl. 31. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hal, saláta, víz. (Operation: Osmin)
2013. júl. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!