Miért jó a kovászos uborka levét inni?
Figyelt kérdés
Használ-e ez egyáltalán? Jó-e? Miért jó?2013. júl. 30. 21:18
2/3 anonim válasza:
Semmire nem jó, aki szereti, az igya.
3/3 anonim válasza:
Mert egészséges! A kovászolás egy fermentálási eljárás, a kovász uborka leve legalább annyira egészséges, mint a probiotikum vagy az élőflórás joghurt, kefír.
Egyedül a só nem egészséges benne. Ha van benne fokhagyma, azt nem kell magyaráznom, hogy további aranyat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!