Ebédre ehetek nem fogyokurás kaját? Tehát tésztát, krumplit, főzelékeket?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék 8-10 kilót még a nyáron leadni, és arra gondoltam hogy reggelire marad a kifli,sonka,paprika... ebédre pedig egy adag második féle éppen amit főznek főzelék, vagy tészta ha van hús stb..azt megenném egy tállal.
Uzsizni nem igazán szoktam inkább ebben az időben sportolok napi 1,5 vagy 2 órát.
Vacsira kefir,tojás, zöldségtál,sonka,sajt..vagy gyümölcs.
mit gondoltok igy is letudnám adni? sokat sportolnék mellette! lemenne igy ebben a honapban még?
2013. júl. 29. 12:24
11/13 anonim válasza:
De a 8-10kg esélytelen szeptemberig. De akkor lefogysz októberre vagy novemberre, nem értem, miért fontos a pontos dátum. Mi van, ha nem kápráztatod el az osztályt bámulatos alakoddal? Semmi.
12/13 anonim válasza:
egyél nyugodtan bármit..nem akarsz igazából fogyni, csak úgy vágyakozol, miközben hambit eszel
tönkreteszed magad a hírtelen fogyással.. évekig tart a diéta, aztán ha elérted a kívánt súlyod, akkor életed végéig..
ellenkező esetben szép nagy kövér leszel..
13/13 anonim válasza:
1 hónap alatt akkor menne le ha napi 1x ennél kb 6-700 kalóriát... (tapasztalatból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!