Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem konkrét diétába fogok...

Nem konkrét diétába fogok belekezdeni. Milyen kajákat egyek napközben, mikor rámjön?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg este... kitaláltam, h rengeteg gyümölcsöt fogok enni, csak víz, és este 7-től semmi. (emellett meg persze mozgás, és egyéb dolgok, amik nem fontosak) szal estére kéne valami tipp, meg napközben, hajlamos vagyok zabálni csak úgy a semmibe, ráadásul csupa egészségtelen dolgot... Köszi a válaszokat előre is.
2008. jún. 27. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

A puffasztott risz és búza kevés kalóriát tartalmaz és egy kis soványka sajttal egész fincsi. Norbi update engedélyezi este az epret, ami szinén jó nasi. Vannak diabetikus cukorkák, de azok hashajóak ha sokat eszel belőle. Rághatsz cukormentes rágót, de attól lehet hogy megéhezel.

Inkább kösd le valamivel a figyelmedet, hogy ne akarj enni, vagy légy társoságban, vagy olvass valami oylat amiről tudod hogy le se tudod tenni, vagy nézz valami izgi filmet amit nem bírsz otthagyni, vagy válassz más pótcselekvést.

Ugyanis ha csak úgy eszel az pótcselekvés. DERÍTSD KI HOGY MIT AKARSZ PÓTÓLNI! Ez úgy megy álltalában, hogy az agy küldi a jelet: Kell, kell, valami nagyon kell! De hogy mi azt már nem tudod és akkor jön a kaja!

Mellesleg az agy nem nagyon tudja elválasztani az éhséget meg a szomjúságot, szóval lehet hogy az is elég ha csak simán iszol egy pohár vizet (citrommal esetleg).

Sok sikert a diétához!;-)

2008. jún. 27. 10:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Mit pótol?.. Talán a barátomat aki elutazott 1 hónapra :(
2008. jún. 27. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nassolásra az jött be, hogy ha rámjött, salátát csináltam, vagy csak zöldséget daraboltam. Nagy pohár víz, vagy tea (persze nem cukrozva, esetleg pici mézzel), aztán ha még mindig olyanom volt, reszelt répa citrommal, gyümölcstál, szárított (nem kandírozott) gyümölcsök, magok (nem sok). Én este mindig salátát ettem (pici sajt, vagy kefír, vagy nagyon sovány grillhús, rengeteg zöldséggel). Sok zöldség és gyümölcs egyáltalán nem számít kalóriabevitelnek, mert olyan nehéz megemészteni.
2008. jún. 29. 00:12
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

jézusom, TE tuti csaj vagy!!! :DDD

figy, amit akarsz csinálni kva egészségtelen most szólok, de csináld csak ,de írj vissza hogy menjek és vigyek neked kaját a kórházba, oksa?

Szóval kéne neked egy aerob edzés heti 7x egy órácska, kéne egy jól megtervezett és betartott diéta, ezen áll vagy bukik minden amúgy csak megsúgom, és kellene egy súlyzós edzés is vagy heti 3 alkalommal szintén egy órácska.

Sok sikert!!

és egyél este hét után, ha csak folyadék és gyümölcs, attól nem fogsz fogyni mert totál tele van szénhidráttal és cukorral, még ha gyümölcscukor is, amúgy meg az izmocskádat szépen lepusztítod és ott marad a zsír a karodon csak úgy csípni lehet majd, persze úgy fogod érezni hogy fogytál, csak épp nem zsírból és ez az ami számít

sok sikert

Krisz

2008. jún. 30. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hsz., mozgás is benne van! Csak azt nem fejtettem ki, mert nem ez volt a kérdésem. :) De köszi, tisztába vagyok vele, h víz és gyümölcs szinte semmi... Közel sem erről van szó.

Köszi a válaszotokat!

2008. júl. 1. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!