Két hét alatt látványos fogyás? Lehetséges? Milyen módszerrel?
Most mindenki a nyaralás/bulik miatt akar hirtelen lefogyni, őszre a suli miatt, télen a szilveszter miatt, utána meg azért, mert újév lesz, ez a fogadása, utána pedig megint jön a nyár, a strandszezon, gyorsan csípjük ki magunkat...
ELŐBB MIÉRT NEM LEHET GONDOLKODNI, EMBEREK? A FELESLEGET SEM 1-2 HÉT ALATT SZEDTED FEL, NEM?
Szia!
Lehetséges látványos fogyás, de ez attól is függ, kb. hány kilótól szeretnél megszabadulni. Az egyik előttem szóló írt 3-4kg-ot, ez elérhető lehet. Segíthet neked egy 1-2 napos lébőjtkúra, ha ezt nem akarod, akkor jelentősen csökkentened kell a bevitt kalóriák mennyiségét. A koplalás nem egészséges, így próbálj viszonylag változatosan étkezni, csak jóval kevesebbet. Igyál vízhajtó teát, ez ugyan csak vizet hajt ki belőled, de már az is látványos néhány nap után. Erre jó lehet csalántea, csipkebogyó, borsmenta. Ezek a zsírégetést is segítik. Igyál napi 3 csésze zöld teát is, ennek eredménye gyorsabb anyagcsere, laposabb has. És tornázz! Én Rubint Réka Dvd-ire tornázok, cm-ben mérhető eredménye van rövid időn belül. Remélem tudtam hasznos tippeket adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!