Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit lenne...

Szerintetek mennyit lenne érdemes fogynom? Ugye nem reménytelen a helyzet? Kérlek, motiváljatok valahogy.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(remélem jól linkeltem, nem értek hozzá túlzottan, szóljatok lécci, ha elcsesztem :D)

Szóval, ez a harci helyzet.

A nyár folyamán nem álltam mérlegre, tegnap viszont orvosi vizsgálaton voltam a jogsihoz, és 2 kilóval többet mutatott. Tudom, hogy csak 2 kiló, de nagyon rossz érzés volt, mert egyértelmű, hogy elhanyagoltam magam a utóbbi időben, minden hülyeséget összeeszek, és nem bírom rávenni magam az edzésre.

Régebben ez olyan könnyen ment, majd' minden nap futni jártam és ellipsziseztem, 1500 kcal-nál nem nagyon ettem többet, most meg olyan, mintha hirtelen 20 kiló jött volna fel rám - és csak hisztizek rajta, de tenni nem teszek ellene semmit... :S

Mondjatok valami bíztatót lécci, írhattok akár saját sikertörténetet is, azok annyira motiválóan tudnak hatni ilyenkor :)

És kérlek, ne legyetek gonoszak, lehet a kritikát úgy is mondani, ha muszáj, hogy ne lélektapicskolás legyen belőle :)(a normálisan megfogalmazott kritikát persze nagyon szívesen fogadom)

Előre is köszönöm :)

2013. júl. 26. 00:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Fogyni semmiképp nem kéne, szerintem súlyra pont jó vagy, nem anorexiás de nincs is rajtad felesleg, inkább edzeni kéne. Ne olyan legyél mint a Rubint Réka, de kezdj el alakformáló gyakorlatokat.
2013. júl. 26. 02:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
ÁKOSNAK: A képen egy normális, karcsú lány látható, aki azon vergődik, hogy ő milyen kövér, olyan rosszul érzi magát a bőrében, mintha 20 kiló feleslege volna, ezek az ő szavai. Ákoskám, EZ AZ ANOREXIA...
2013. júl. 26. 02:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdeznek a BMI indexe 17,63, 19 felett a normális.

Minimum 52 kilónak kéne lennie.

2013. júl. 26. 04:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van, ahogy a 12-es mondja Teljesen igaza van!!!
2013. júl. 26. 05:16
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
borzasztóan vékony vagy. szedj fel pár kilót. izomban.
2013. júl. 26. 05:49
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Omg, már bocs, de a bőröd olyan, mint egy ötvenévesé :D Bár ha annyi vagy, akkor nemgáz. Mer amúgy iszonyatosan formátlan vagy, főleg a karod. Mintha egy pálcika állnak ki a törzsedből, mondjuk a legtöbb lány így néz ki, aki vékony, és el nem tudom képzelni, mi lehet ezen a szép. Torz.

Vékony vagy, de mégis magas lehet a testzsírszázalékod, mert mintha máris mindjárt kezdenél folyni, nagyon löttyedt lanyha vagy. Ez nem azt jelenti, hogy fogyj, hanem az ellenkezőjét! Izmot kell felszedni! Normális étrend kell, mellé erősítő edzés, nem dévédétorna. Pár hónap, és sokkal jobb lesz az alakod.

Bár ha ártani akarsz magadnak, akkor fogyj, mostanában úgyis divatba jött a szuicid hozzáállás itt a rovatban. Az életképtelen egyedek elhullajtják magukat, lehet ez nem is olyan rossz. De addig is legalább csinálnának valami hasznosat, ásnák a metrót, vagy valami.

(Amúgy az a 2 kiló az semmi, nincs pontszerű testsúly, csak tartomány van, mert az ember súlya a nap folyamán ingadozik.)

2013. júl. 26. 09:15
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Olyan a tested, mint egy gyereke, csak csont es bor. Egy par kilo izom elferne rajtad, ami heti par ora edzessel es feherjeben gazdagabb taplalkozassal hamar elerheto lenne. Az izom egyebkent jobban szetteritene a nemletezo zsirodat is, igy meg definialtabbnak lathatnad magad. Ne vedd sertesnek, amit irtam, nem szemelykedesnek szantam, csak az oszinte velemenyemet irom! En imadom a sportos kinezetu noket, de te csak siman sovany vagy.
2013. júl. 26. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdésed megfogalmazása és a leírt "étrend" alapján már anorexiás vagy, csak idő kérdése, hogy valóban csont és bőr legyél.
2013. júl. 26. 16:11
 19/20 anonim válasza:
ember te anorexiás vagy két kiló nem a világ vége spurázzá futni!
2013. júl. 27. 10:19
 20/20 anonim ***** válasza:
2 kilót hízàs/fogyás nélkül is ingadozik a súly. Amúgy nyugi nem vagy anorexiás, de a gondolkodásmódod kezd arra hasonlítani. Úgyhogy ne akarj fogyni csak a sportot vezesd vissza a mindennapjaidba, hogy jobb legyen a közérzeted. Szerintem amúgy semmi gond nincs veled, jól nézel ki, de többet már tényleg NE FOGYJ. (amúgy meg látszik rajtad hogy szoktál sportolni meg mondtad is, csak sok itt a "testépítő" és szerintük minden csajon elférne 20 kiló izom XD nem kell velük foglalkozni jól nézel ki.)
2013. júl. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!