Szerintetek mennyit lenne érdemes fogynom? Ugye nem reménytelen a helyzet? Kérlek, motiváljatok valahogy.
(remélem jól linkeltem, nem értek hozzá túlzottan, szóljatok lécci, ha elcsesztem :D)
Szóval, ez a harci helyzet.
A nyár folyamán nem álltam mérlegre, tegnap viszont orvosi vizsgálaton voltam a jogsihoz, és 2 kilóval többet mutatott. Tudom, hogy csak 2 kiló, de nagyon rossz érzés volt, mert egyértelmű, hogy elhanyagoltam magam a utóbbi időben, minden hülyeséget összeeszek, és nem bírom rávenni magam az edzésre.
Régebben ez olyan könnyen ment, majd' minden nap futni jártam és ellipsziseztem, 1500 kcal-nál nem nagyon ettem többet, most meg olyan, mintha hirtelen 20 kiló jött volna fel rám - és csak hisztizek rajta, de tenni nem teszek ellene semmit... :S
Mondjatok valami bíztatót lécci, írhattok akár saját sikertörténetet is, azok annyira motiválóan tudnak hatni ilyenkor :)
És kérlek, ne legyetek gonoszak, lehet a kritikát úgy is mondani, ha muszáj, hogy ne lélektapicskolás legyen belőle :)(a normálisan megfogalmazott kritikát persze nagyon szívesen fogadom)
Előre is köszönöm :)
A kérdeznek a BMI indexe 17,63, 19 felett a normális.
Minimum 52 kilónak kéne lennie.
Omg, már bocs, de a bőröd olyan, mint egy ötvenévesé :D Bár ha annyi vagy, akkor nemgáz. Mer amúgy iszonyatosan formátlan vagy, főleg a karod. Mintha egy pálcika állnak ki a törzsedből, mondjuk a legtöbb lány így néz ki, aki vékony, és el nem tudom képzelni, mi lehet ezen a szép. Torz.
Vékony vagy, de mégis magas lehet a testzsírszázalékod, mert mintha máris mindjárt kezdenél folyni, nagyon löttyedt lanyha vagy. Ez nem azt jelenti, hogy fogyj, hanem az ellenkezőjét! Izmot kell felszedni! Normális étrend kell, mellé erősítő edzés, nem dévédétorna. Pár hónap, és sokkal jobb lesz az alakod.
Bár ha ártani akarsz magadnak, akkor fogyj, mostanában úgyis divatba jött a szuicid hozzáállás itt a rovatban. Az életképtelen egyedek elhullajtják magukat, lehet ez nem is olyan rossz. De addig is legalább csinálnának valami hasznosat, ásnák a metrót, vagy valami.
(Amúgy az a 2 kiló az semmi, nincs pontszerű testsúly, csak tartomány van, mert az ember súlya a nap folyamán ingadozik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!