Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egész nap csak édességet...

Egész nap csak édességet ettem? Többi lent

Figyelt kérdés

fogyókúrázom, minden nap edzem, nem gyakran szokott velem ilyen lenni mint ma, de ma egész nap nem voltam éhes, csak az édességet kívántam de nagyon..

reggelire ettem pár kanál fagylaltot,

ebédre egy túróstáskát és egy csokit,

ezek melett még gyümölcsöt ettem.. tudom hogy nagyon elrontottam de nem ettem olyan sok mindent, és valahol azt láttam h mind1 hogy mit eszünk az a lényeg h kevesebbet mint amennyit mozgunk, és én minden nap tornázok.. ez most nagy baj lehet amit ma csináltam?

2013. júl. 25. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Ez nagy baj, de nem azért mert bezavar a fogyókúrádba, hanem azért mert most már számodra is nyilvánvalóvá válhatott milyen gyenge vagy!
2013. júl. 25. 15:37
 2/9 anonim válasza:
91%
Szerintem nem olyan nagy gáz, elvégre tényleg nem ettél sokat. Meg egy ilyen nap belefér a diétába, nem hiszem hogy ezen múlna. : ) Nekem egész nyáron alig van étvágyam, főleg mikor meleg van, de ugyanúgy eszem édességet néha, mégis fogytam pár kilót. Szóval biztos van igazság ebben a mennyiség dologban.
2013. júl. 25. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem ,egy nap nem olyan nagy gond. csak ha már elve úgy áll hozzá valaki hogy "ez is belefér ,az is belefér" akkor több bűnözős nap lesz belőle és elrontja vele az egészet. ettől még ehetnél normális kaját a nap hátralevő részében.

az hogy mindegy mit eszünk hülyeség. a kocsiba se mindegy mit tankolsz. az ember működése attól ezerszer bonyolultabb de attól még ugyanúgy a megfelelő dolgokra van szükség.

A diéta célja hogy úgy veszítsünk súlyt hogy a zsírból faragjunk le, de a sovány testtömegünket pedig megóvjuk a lepusztulástól. ehhez a megfelelő tápanyagokat kell bevinni (fehérje, telítetlen zsír, rostok ,vitaminok, folyadék...)

bármiből ehetsz keveset hogy csökkenjen a súlyod, de úgy nagyon löttyedt egészségtelen testet lehet összehozni.

nem szabad csak a mérleget nézni. sőt, a jó alak a lényeg. az hogy hány kiló vagy teljesen mindegy ha formás vagy.

2013. júl. 25. 15:44
 4/9 anonim válasza:
Szerintem nem nagy baj, egy kicsi elcsuszás belefér. Mindenkivel megtörténik.
2013. júl. 25. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha nem csinálsz rendszert belőle.
2013. júl. 25. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha kívántad, hát kívántad. Egyetlen nap nem a világ s jól látod, kevés édesség mégse olyan, mint sok édesség. De egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk, főleg hosszútávon nem. (Az édességgel nem is lenne semmi baj, attól még nem muszáj bolti dolgokat és ipari cukrot enned... De még azok is kevesebbet ártanak, mint a stresszelés miattuk. Figyelj, hogy holnap visszatérj a helyes kerékvágásba, bár lehet, hogy máskor pont hiányod van és ezt próbálta ellensúlyozni ma a tested, igazán nem tudhatom, s vigyázz, hogy ilyesmi ne nagyon történjen máskor, 1-1 alkalmi édességezés persze mehet, ha kívánod.)
2013. júl. 25. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Egy értelmes válasz van, és az tűnik 0%-ban hasznosnak!
2013. júl. 25. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 67%os nem vagy valami konstruktív. Szinte senki sem diétázik tökéletesen, ez a kérdező meg ma elég tökéletlenül, de azt kell nézni hogyan tehetné jobbá, nem azt hogy hogy rossz.
2013. júl. 25. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Szó sincs itt semmiféle diétáról!

Itt az emberi jellemről van szól! A kitartásról, az akaraterőről!

2013. júl. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!