Egész nap csak édességet ettem? Többi lent
fogyókúrázom, minden nap edzem, nem gyakran szokott velem ilyen lenni mint ma, de ma egész nap nem voltam éhes, csak az édességet kívántam de nagyon..
reggelire ettem pár kanál fagylaltot,
ebédre egy túróstáskát és egy csokit,
ezek melett még gyümölcsöt ettem.. tudom hogy nagyon elrontottam de nem ettem olyan sok mindent, és valahol azt láttam h mind1 hogy mit eszünk az a lényeg h kevesebbet mint amennyit mozgunk, és én minden nap tornázok.. ez most nagy baj lehet amit ma csináltam?
nem ,egy nap nem olyan nagy gond. csak ha már elve úgy áll hozzá valaki hogy "ez is belefér ,az is belefér" akkor több bűnözős nap lesz belőle és elrontja vele az egészet. ettől még ehetnél normális kaját a nap hátralevő részében.
az hogy mindegy mit eszünk hülyeség. a kocsiba se mindegy mit tankolsz. az ember működése attól ezerszer bonyolultabb de attól még ugyanúgy a megfelelő dolgokra van szükség.
A diéta célja hogy úgy veszítsünk súlyt hogy a zsírból faragjunk le, de a sovány testtömegünket pedig megóvjuk a lepusztulástól. ehhez a megfelelő tápanyagokat kell bevinni (fehérje, telítetlen zsír, rostok ,vitaminok, folyadék...)
bármiből ehetsz keveset hogy csökkenjen a súlyod, de úgy nagyon löttyedt egészségtelen testet lehet összehozni.
nem szabad csak a mérleget nézni. sőt, a jó alak a lényeg. az hogy hány kiló vagy teljesen mindegy ha formás vagy.
Szó sincs itt semmiféle diétáról!
Itt az emberi jellemről van szól! A kitartásról, az akaraterőről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!