Miért ilyen moslék a szervezetem ennyi idősen?
17 éves vagyok,ebben a korban pörögnie kéne az anyagcserének a környezetemben mindenki zabál mégse kövérek..én meg csak hízok és kb.1almával tudom tartani a súlyom..Elegem van,szenvedek az edzéssel a kajára figyelek
de nem tudok életem végég salátán élni...
Az anyagcsere attól "pörög", ha rendszeresen kap kaját. Ha csak almát kap, azt is csak képről, attól csak lassul. A kiéheztetett szervezet pedig amint kaját kap, tartalékol a következő éhezésre, azaz hízik.
Ezért nem lehet divatdiétákkal és koplalással lefogyni. Csak senki nem akarja tudomásul venni.
És még valami: ha úgy gondolod, hogy kevés kalória (nem kevés kaja, hanem a benne lévő kalória!) mellett is irreálisan hízol, akkor hormonvizsgálatot kell kérni, mert ha baj van, az alma mellett is hízol tovább.
3-assal én is egyetértek!
EGy hormonszintet megérné megnézni!!! Aztán rögtön orvosolható lenne a "hizás".
ÉS A SZERVEZETED NEM MOSLÉK!!!
A szervezeted Te magad vagy!!! próbáld meg magadat jobban szeretni, és nem állandó kritikával élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!