Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Milyen fogyókúráka...

Dorina90 kérdése:

Mit tegyek? Milyen fogyókúrákat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben azt vettem észre, hogy folyamatosan csak hízok... Mit tegyek? Mit lehet ezzel kezdeni? Sokan mondják, hogy egyek táplálóbb ételeket, ezt meg is fogadtam, de semmi. Miért van ez?

2013. júl. 22. 14:05
 1/3 poiu ***** válasza:
Kevés az info. Miket eszel? Mit nevezel táplálónak?
2013. júl. 22. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Általában úgy kezdem a napomat, hogy megeszek egy vajas kenyeret, és iszok egy kávét. Majd ha ebéd előtt megéhezek, akkor bekapok valamit, pl. egy gyors melegszendvicset, stb. Ebédre tegnap krumplipürét, és rántott husit csináltam, elég finom lett. :D Volt egy kis nasi, házi chips, és nagyon kevés csoki. Vacsira virsli, fehér kenyérrel.

Szerintem annyira különös nincs benne, voltam orvosnál is, ő sem tudott semmit megállapítani. A hasam nem szokott fájni.

2013. júl. 23. 11:39
 3/3 poiu ***** válasza:
Tökéletes zsírosító kaja. Vegyél vissza a kenyérből, helyettesítsd zöldséggel.
2013. júl. 24. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!